En Sıcak Konular

İsrail Havada Rövanşa mı Hazırlanıyor?

17 Haziran 2010 12:25 tsi
İsrail Havada Rövanşa mı Hazırlanıyor? Oktan Keleş, İsrail'in denizdeki hain Planını deşifre edince mücadele hava sahasına mı kayıyor?

Oktan Keleş / Onaltıyıldız

İsrail çılgınlığı, şeytanlığı soğuk savaş dönemi savaş argümanlarına dönüşmemeli. Olası gelişmeler, paranoyaklık bir yana, işin ehillerince yapılan analizler, bizlere daha önceki tecrübeleri hatırlatarak, bazı ip uçları vermektedir. Bir yazımızda; ‘Havada Melami Savaşları Devam Ediyor’ demiştik. 

Şu andan itibaren, İsrail şeytanının, semalarımıza ve dünya semasına göz dikme olasılığı çok büyük.

Dünyanın herhangi bir yerinde uçaklar düşmeye başlarsa şaşırılmamalıdır. Bizi öncelikle ilgilendiren, kendi hava sahamızdır ve kendi uçaklarımızdır.

Denizde savaşı kaybeden İsrail, havada bu işin rövanşı için,  modası geçmiş istihbarat savaş tekniklerinden sayılan uçak düşürme  mesajına(taktiğine) başvurabilir. Hava sahamızda bir sineğe dahi bir şey olursa, İsrail’den bilinmelidir. (Hatta İsrail, öyle ileri gidebilir ki, kendi hava yollarına ait uçağı bile kendileri düşürebilir, dünya kamu oyunun dikkatini çekmek için)

Bir başka bilgi  ise;  Rus hava sahasında düşen Polanya Devlet büyüklerini taşıyan  -sözde- elim bir kazaya uğramış olan uçağın düşme  sebebi araştırılırken, Rusların bu işte İsrail gizli servisinin kokusunu alması  oldukça düşündürücüdür. İsrail’in, Rus uçaklarına, kendi şeytani planı dahilinde göz diktiği görülmektedir.

Yakında yeni bir Rus uçağı düşerse, şaşıranlara şaşırmak gerekir.

****

Aşağıdaki haber neyin alameti?

THY uçağına ininş sırasında lazer ışığı tutuldu

Türk Hava Yolları'nın (THY) Lefkoşa-İstanbul seferini yapan yolcu uçağına, Atatürk Havalimanı'na iniş için alçaldığı sırada lazer ışığı tutuldu. Pilot inişi başarıyla gerçekleştirdikten sonra durumu polise bildirdi.

Türk Hava Yolları'nın (THY) Lefkoşa-İstanbul seferini yapan yolcu uçağına, Atatürk Havalimanı'na iniş için alçaldığı sırada lazer ışığı tutuldu.

Alınan bilgiye göre, dün saat 22.00 sıralarında Atatürk Havalimanı'na iniş için alçalan THY'nin TK 963 sefer sayılı Lefkoşa-İstanbul seferini yapan yolcu uçağının pilotu, başarılı bir şekilde inişi gerçekleştirdikten sonra Yeşilköy sahilinde uçağa lazer ışığı tutularak, tehlike oluşturulduğunu ilgili yerlere rapor etti.

Bunun üzerine durumdan haberdar edilen polis, bölgede araştırma yaptığı öğrenildi.



Bu haber 2,006 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,704 µs