Sorumlusu Kılıçdaroğlu... | " /> Sorumlusu Kılıçdaroğlu... | "/>

En Sıcak Konular

Gürsel Tekin: Sorumlusu Kılıçdaroğlu...

16 Haziran 2010 14:14 tsi
Gürsel Tekin: Sorumlusu Kılıçdaroğlu... CHP’de parti içi krize neden olan Gürsel Tekin, MYK üyeliği sözü üzerine Ankara’ya gitti.

Tekin, “Bu süreç yaşanmışsa bunun sorumlusu genel başkandır ama gereğini de yapmıştır” dedi. CHP İstanbul İl Başkanlığı için CHP içinde yaşanan kriz Gürsel Tekin’in sitemli vedasıyla son buldu. Genel Sekreter Önder Sav da dahil kimseyle sorunu olmayacağını belirten Tekin, “İstanbul’a bıraktığım en önemli miras CHP’deki aile barışıdır” diyerek hem bir yerlere mesaj gönderdi hem de bazı arkadaşlarına sitemli olduğunu söyledi. “Yol arkadaşlarımın bir kısmı beni üzdüler” diyerek ufak bir siteminin dile getirmek istediğini söyleyen Gürsel Tekin şöyle konuştu:

SİYASET DİK ADAMLARIN İŞİ

“Onları affetmek istiyorum. Bana karşı olan sitemlerini paylaşmalarını isterdim. Çünkü siyaset dik adamların işindir. Bunu oturtursak her şey daha iyi gelişecek. İstanbul çok önemli. Mücadelemin önemli kısmını İstanbul’da gerçekleştireceğim ve gelen il başkanıma da her türlü desteği vereceğim.” Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Tekin, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun kendisini arayarak “Beraber çalışacağız yanımda olacaksın” dediğini aktardı. Makam mevkinin önemi olmadığını ve hangi göreve getirileceğini bilmediğini savunan Tekin, kararı Kemal Kılıçdaroğlu’nun vereceğini söyledi. “Önder Sav’a kırgınlığınız var mı” sorusuna Tekin şu yanıtı verdi:

ELİM İSTANBUL’UN ÜZERİNDE

“22 yıldır siyaset yapıyorum. Önemli görevlerde bulundum. Siyasette zaman zaman ayrıştığım arkadaşlarım olmuştur ama kimseye kırgın değilim. Bir kavga varmış gibi görünüyor. Ben büyüklerime her zaman saygılıyım. Elim her zaman İstanbul’un üzerinde olacak. Sayın Sav’ın açıklamaları kendi düşüncesidir. Siyasi partilerde ve CHP’de siyasi rüşvet olmaz. Ben bu iç meselelere çok girmek istemiyorum. Bu süreç yaşanmışsa bunun sorumlusu genel başkandır ve bunun gereğini yapmıştır. Biz ileriye bakacağız.” Tekin, “Genel başkanım emretti. Ankara’ya gidiyorum” dedi.

BUGÜN GAZETESİ



Bu haber 698 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,168 µs