En Sıcak Konular

Siyah bulutu 'Deccal'a temizletecek

16 Haziran 2010 10:20 tsi
Siyah bulutu 'Deccal'a temizletecek Obama'nın şapkasından bakın ne çıktı...

Salı günü, ABD Başkanı Barack Obama ABD vatandaşlarını "ulusal bir göreve" davet etti: Petrole bağımlı olmaktan kurtulup, alternatif enerji kaynaklarına yönelmek.

Yaptığı konuşmada şöyle diyor, Başkan Obama:

"Bugün körfeze baktığımız zaman (Meksika Körfezi), orada bütün bir yaşam alanının tehlikeli ve siyah bir hampetrol yığını tarafından tehdit edildiğini görüyoruz. Evlatlarımıza böyle bir gelecek teslim edemeyiz. Kıyılarımızda gerçekleşen bu trajedi, artık temiz bir enerji geleceğini kucaklamamız gerektiğini hatırlatan acıdolu ve güçlü bir uyarıdır."

Uzun zamandır iyibilgi olarak takip ettiğimiz petrol sızıntısı ve sebep olduğu çevre faciası ile ilgili bu gelişme, açıkçası bizi şaşırtmadı. Neden mi?

12 Haziran tarihli yazısında, Mahir Kaynak ABD'de yaşanan petrol lobisi ile alternatif enerji taraftarları arasında yaşanan hizip savaşlarına değinmiş ve şöyle bir çıkarımda bulunmuştu:

"Burada iki görüş çatışmaktadır. Petrol lobileri petrolün daha uzun süre kullanılabileceğini ve alternatif enerji kaynaklarına geçişin zamanının gelmediğini düşünmektedir. Diğer kanat petrol kullanımının yarattığı çevre etkisini de kullanarak alternatif enerjiye geçişin zamanın geldiğini düşünmekte ve alternatif enerji kaynaklarının en önemlisi olan nükleer enerjiyi kontrol altına almaya çalışmaktadır. İran’ın nükleer faaliyetleri bu kontrol mekanizmalarının kurulması için fırsat olarak değerlendirilmektedir." (Bkz: Dengeler altüst olabilir)

Obama'nın bu açıklaması ile yukarıda Mahir Kaynak'ın çizdiği tablo arasındaki uyuşma dikkatlerden kaçmıyor. Gerçekten ABD'de 'Fosil Yakıt Çağı'nın sonuna gelinmiş olabilir mi, ilerleyen günlerde göreceğiz. Ancak bu çağın devam etmesini isteyen hizipler, karşı saldırılarına devam edecekmiş gibi gözüküyor.

Bu işin 'reel' kısmıydı.

Şimdi gelelim olayın 'spekülatif' tarafına.

Obama, yukarıda özetlediğimiz açıklamasında, Körfez Kıyıları'nı temizlemek ve eski haline döndürmek için bir proje başlatıldığını, bunun da başına Ray Mabus'u atadığını ilan etti. Ray Mabus, ABD Donanma Müsteşarı ve Missisipi eski  valisi.



Mabus, aynı zamanda Batı dünyasının en önemli kahinlerinden biri olarak kabul edilen Nostradamus'a göre kıyamet vakti ortaya çıkacak Deccal'ın ismi...

Bir kaç ay önce yapılan bir ankette ABD halkının %14'ünün Başkan Obama'yı 'Deccal' olarak gördüğü açıklanmıştı (Bkz: Deccal Obama). Bu atama, Obama'nın şöhretine şöhret katacak gibi görünüyor...

www.iyibilgi.com özel



Bu haber 2,969 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,130 µs