En Sıcak Konular

Uruguay: 0 - Fransa: 0

11 Haziran 2010 23:59 tsi
2010 Dünya Kupası finallerinin ilk gününün 2. maçı da berabere tamamlandı. A Grubu'ndaki finallerin açılış maçında Güney Afrika ile Meksika 1 - 1 berabere kalırken, günün ikinci maçında da Uruguay ile Fransa 0 - 0 berabere kaldı.

İlk maçın beraberliğinin ardından Uruguay ile Fransa maçı kazanıp gruptan çıkmak için avantajlı bir skor elde etmek için karşı karşıya geldi. İki takımın da kötü bir futbol ortaya koyduğu mücadele 0 - 0 berabere bitti ve A Grubu'ndaki 4 takım da ilk maçları 1 puanla tamamladı.

A Grubu'ndaki ilk maçın 1 - 1 sona ermesinin ardından Uruguay ve Fransa, Cape Town'daki mücadeleye alacakları bir galibiyetle ikinci tur şanslarını artırmak amacıyla çıktı. Hazırlık döneminde kötü bir performans ortaya koyan Fransa, maça Anelka ve Govou ile başlarken, Uruguay, rakibinin tüm hücum oyuncuları kadar gol atan Forlan-Suarez ikilisiyle maça çıktı. İlk dakikalarda Ribery'nin hızlı hücumlarıyla etkili olmaya çılaşan Domenech'in öğrencileri, Govou ile çok net bir fırsatı kullanamazken, Uruguay ise beklenenden çok daha kötü bir futbol ortaya koyduğu ilk yarıda sadece Forlan'ın bir şutu ile rakip kaleyi yokladı. çok fazla pozisyonun yaşanmadığı mücadelenin ilk yarısı 0-0 berabere bitti.

İkinci yarı da ilk 45 dakikadan farklı geçmedi. Uruguay en net fırsatında Forlan'ın kötü vuruşu nedeniyle golü bulamazken, oyuna ikinci yarıda giren Lodeira, 20 dakikada gördüğü iki sarı kartla 2010 Dünya Kupası'nda oyundan atılan ilk isim oldu. Kalan 10 dakikada Fransa etkili olsa da aradığı golü bulamadı ve mücadele 0-0 sona erdi. 2002 Dünya Kupası'nda da 0-0 berabere kalan iki ekibin aynı sonucu tekrarlaması üzerine A Grubu'ndaki 4 takım da günü 1'er puanla tamamladı.

cihan



Bu haber 618 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,192 µs