En Sıcak Konular

Baykal'dan Kılıçdaroğlu değerlendirmesi

11 Haziran 2010 21:22 tsi
Baykal, kendisinden sonra CHP Genel Başkanlığı koltuğuna oturan Kemal Kılıçdaroğlu'nun performansını da değerlendirdi...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, kaset skandalıyla ilgili sözlerinin hala arkasında olduğunu belirterek, AK Partililerin kendisine komplo yaptığının her geçen gün doğrulandığını iddia etti.

Bir dizi ziyaret için Antalya'nın Alanya ilçesine gelen Deniz Baykal, burada Alanya Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti. Alanya ilçe örgütünün buluşmaları için Antalya'ya geldiğini söyleyen Deniz Baykal, artık Antalya milletvekili olarak çalışmalara katılacağını ifade etti. İlk çalışmalarına Alanya'dan başlamasının kendisi için çok büyük bir anlamı olduğunu kaydeden Baykal, yıllar önce de siyasete girdiğinde ilk çalışmalarına Alanya'dan başladığını hatırlattı. Baykal, ziyaretinin kapsamlı bir siyaset çalışması olmadığını da belirtti.


GÜNDEME İLİŞKİN SORULARI CEVAPLAMADI

Baykal, Alanya Gazeteciler Cemiyeti'ndeki konuşmaların ardından basın mensuplarının sorularını tek tek dinledi. "CHP İstanbul İl Teşkilatı'ndaki son gelişmeleri nasıl değerlendiriyorsunuz?", "Kılıçdaroğlu'nun Anadolu turuna sizi çağırmadığı söyleniyor", "Önder Sav'ın Kılıçdaroğlu'nu Genel Başkan yapmak için açıklamalarını nasıl değerlendiriyorsunuz?", "Deniz Baykal siyasette tekrardan ilk adımı Alanya'dan mı atıyor?" gibi sorularını dinledikten sonra gündeme ilişkin soruları cevaplamak istemediğini belirtti.

Kendisinin hiçbir zaman parti sorunlarını kamuoyunda değerlendirmediğini kaydeden Deniz Baykal, "Ben hiç bir zaman parti içi sorunları kamuoyu önünde paylaşmam. Bunu hiç bir zaman uygun görmedim. Bu sorduğunuz sorularla ilgili beni mazur görün. Değerlendirme yapmanın uygun olmayacağı kanaatindeyim. İşimize bakıyoruz. Bizim işimiz Türkiye'yi daha ileriye götürmek. Olumsuzluklar karşısında görev yapmaktır. Hepimize çok fazla görevler düşüyor." diye konuştu.


"İSTİFA ETTİĞİM GÜNKÜ KONUŞMALARIN AYNEN ARKASINDAYIM"

"Size karşı yapılan komplonun hala AK Parti tarafından yapıldığını mı düşünüyorsunuz?" sorusuna ise CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, istifa ettiğinde yaptığı açıklamaların ayaküstü veya ulu orta yapılmış açıklamalar olmadığını söyledi. Baykal, "O yaptığım açıklamaların her kelimesinin arkasındayım. Her geçen gün, bunların çok daha doğru ve haklı olduğunu ortaya koymaya başlamıştır." dedi.

Kendisinden sonra CHP Genel Başkanlığı koltuğuna oturan Kemal Kılıçdaroğlu'nun performansını da değerlendiren Baykal, CHP Genel Başkanı'nın aktif ve hızlı çalışmalar içerisinde olduğunu söyledi. İsrail'in Mavi Marmara gemisine yaptığı saldırıya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Baykal, kendisinin konuyla ilgili bu güne kadar hiç bir açıklama yapmadığını belirterek önümüzdeki günlerde bir televizyon programında bu tür soruların hepsini cevaplayabileceğini kaydetti.

Soruların ve Baykal'ın açıklamalarının ardından Ali Rıza Gündoğmuş isimli vatandaş Alanya yöresine ait bir şalvar cepkeni Deniz Baykal'a hediye etti. Baykal da aldığı kıyafetleri giyinerek gazetecilere poz verdi.

cihan

 




Bu haber 643 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,010 µs