En Sıcak Konular

Semih, hangi soruya gülümseyerek cevap verdi?

11 Haziran 2010 19:30 tsi
Milli futbolcu Semih Şentürk, Fenerbahçe'den ayrılacağı yönündeki iddialara, "Ben Fenerbahçenin halen sözleşmeli bir futbolcusuyum" diyerek cevap verdi.

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Semih Şentürk lige verilen arayı Muğla'nın Fethiye ilçesinde tatil yaparak geçiriyor.

Gökhan Gönül, Sinan Koloğlu ve Caner gibi futbolcularla aynı otelde kalan Şentürk, koyu bir Fenerbahçe taraftarı olan Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı'yı makamında ziyaret etti.

Ziyaretini İlçe Emniyet Müdürü Harun Drama ile birlikte yapan Şentürk, takımdan gönderileceğine yönelik haberleri değerlendirdi. Kendisinin halen Fenerbahçe'nin sözleşmeli futbolcusu olduğunu belirten Şentürk, başka bir takıma transfer olup olmayacağı konusunda ise konuşmadı.

İleride ne olup biteceğini bilmediğini kaydeden Şentürk, "Sezonu hiç kupa almadan bitirdik. Haliyle takımda birtakım değişiklikler olacaktır. Bu başkan ve yönetimin bileceği bir şey. Evet bu sezon takımda fazla forma şansı bulamadım. Daum beni pek fazla düşünmediği için iyi beni oynatmadı. Her futbolcu ilk 11'de forma giymek ister bu nedenle de kendisiyle anlaşamadık." dedi.

Sohbet sırasında Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı'nın (Galatasaray'a gitme) telkiniyle karşılaşan Şentürk, başkana gülümseyerek cevap verirken açıklama yapmaktan kaçındı.

"DÜNYA KUPASINDA FAVORİM İSPANYA"

Transfer çalışmalarını gazetelerden takip ettiğini de kaydeden Semih Şentürk, Dünya Kupası maçlarındaki favori takımını ise İspanya olarak açıkladı. Kendisinin Milli Takımda İspanya'ya karşı oynadığını hatırlatan Şentürk, final için ise Arjantin - İspanya tahmininde bulundu.

"ARTAN YABANCI KONTENJANI YERLİ FUTBOLCULAR İÇİN SIKINTI"

Gazetecilerin Türkiye Futbol Federasyonu'nun yabancı kontenjanını artıran kararıyla ilgili sorularına ise Milli Futbolcu Semih Şentürk, şu şekilde yanıtladı: "Yabancı sayısının artırılması yerli futlbolcular aleyhine muhakkak sıkıntı olacaktır. Ama iyi olan yerli futbolcuların da kendilerini gösterip ilk 11'de yer bulmaları gerekiyor. Bunun Milli Takıma nasıl bir etki koyacağını ise ilerleyen günlerde göreceğiz."

cihan

 

 



Bu haber 642 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,320 µs