En Sıcak Konular

Hakime tehdit: Tahliye etmezsen iftira atarım

9 Haziran 2010 12:47 tsi
Ergenekon davası tutuklularından Kudbettin Avcı'nın İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi'nin hakimini tehdit ettiği iddia edildi.

İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Erkan Canak, son operasyonda tutuklanan avukat Ali Hadi Emre ile yaptığı görüşmede, yine son operasyon sonrası tutuklanan Kudbettin Avcı'nın kendisini nasıl tehdit ettiğini anlatıyor. İşte o diyalog:

Erkan Canak: Kudbettin beni ikide bir tehdit edip duruyor ya. Ya ne bileyim işte o hadiseden dolayı yok efendim işte bunu tahliye edeceksin, etmezsen seni müfettişe şikâyet ederim. İftira ederim. Zafer Bey'e söylemiş. O da geldi bana söyledi. Moralim bozuluyor ya. Ya ben de anlamıyorum ki yok efendim işte seni şikâyet edeceğim. Yok şunu yapacağım. Ben de yatarım. Sen de yat. Bizim Zafer başkana söylüyor. O da gelip bana söylüyor. Ya bu kafayı mı yemiş? Böyle tehditle bir şey mi istiyor?

Ali Hadi Emre: Bir konuşurum başkanım, size uğrarım sonra.

E.C.: Yani adamı katil edecek bu adam ya. Hayır, kaç senelik arkadaşımız. Sesimizi çıkarmayalım diyoruz. Yok efendim müfettişe gideceğim. Her şeyi anlatacağım, demiş. Benim bir şeyim yok da, yani beni böyle taciz etmenin ne anlamı var? Kadir Bey'e de anlatacağım. Gerekirse Seyfi Bey'e de anlatacağım. Yani ne bileyim uyuşturucu baronunu tahliye etmem için beni böyle tehdit etmesi mi lazım yani, çok ayıp değil mi?

A.H.E.: Ben konuşurum başkanım, siz rahat...

E.C.: Yok efendim. Beni sattı. Beni bilmem ne yaptı. Ben kimi sattım? Ne yaptım ben de anlamıyorum ki. Geldi burada, dedim, arkadaş bak böyle böyle, bu adamı ben nasıl tahliye edeyim, diyorum. Yok illa sen bunu tahliye edeceksin. Bu kadar üstüme gelinmez ya. Yakamdan düşmüyor. Bir ikincisi, bir de tehdit ediyor. Ya en çok zoruma giden o yani.

A.H.E.: Ben onu hallederim. O sorunu kökünden çözerim.

E.C.: Vallahi eğer böyle giderse yine tehditvari şey yapacaksa ben çekip gideceğim bakanlığa, her şeyi söyleyeceğim. Yani bir de 200 kilo uyuşturucu yakalanmış, bilmem ne baronunu tahliye edeceğim nerede görülmüş ya? Ne adalet dinliyor... Hep kırmızı pabuç peşinde.

Kaynak: Zaman



Bu haber 622 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,797 µs