En Sıcak Konular

Kasırga operasyonunda son durum

8 Haziran 2010 10:02 tsi
Kasırga operasyonunda gözaltına alınan 64 kişi sağlık kontrolünden geçirildi.

Antalya'da belediye ihalelerine fesat karıştırıldığı iddiasıyla başlatılan "Kasırga" operasyonda gözaltına alınan 64 kişi sağlık kontrolünden geçirildi.

Antalya Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü(KOM) ekipleri tarafından Antalya başta olmak üzere, Ankara, Adana ve İzmir'de gözaltına alınan 39'u kamu görevlisi 64 kişi adli tıpa getirilerek sağlık kontrolünden geçirildi. Antalya Emniyet Müdürlüğü'nün KOM, asayiş şube ve diğer bazı birimlerinde sorguları süren bazı zanlıların elleri kelepçelenmezken, bazıları kelepçeli olarak sağlık kontrolüne götürüldü. Aralarında belediye başkan ve yardımcıları ile çetenin lideri olduğu iddia edilen Aziz Yıldız'ın da bulunduğu 64 kişi sağlık kontrolünün ardından sorgulanmak üzere tekrar Emniyet'e götürüldü.

Antalya Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri dün saat 06.00 sıralarında Antalya başta olmak üzere İzmir, Adana ve Ankara'da 'Kasırga-1' operasyonu yapılmıştı. Operasyon kapsamında aralarında Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökçe ve koruması ile bir birim müdürü, Manavgat Belediyesi Başkanı Şükrü Sözen ve birim müdürü oldukları belirtilen 4 görevli, Muratpaşa Belediye başkan yardımcıları Muzaffer Türe ve Arif Kuş, Kepez Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Fuat Uslu, İzmir Buca Belediyesi Başkan Vekili Hüsnü Kaya, Bucamar Genel Müdürü Fatih Kara ve Temizlik İşleri Müdürü Ali Yaşar'ın da aralarında bulunduğu 39 kamu görevlisi olmak üzere toplam 64 kişi gözaltına alınmıştı.

Antalya Muratpaşa'da görevli Zabıta Müdürü Mehmet Baki Uçar, CHP Antalya Gençlik Kolları eski başkanı Can Deniz'in de aralarında bulunduğu gurup, 'suç örgütü kurarak, ihaleye fesat karıştırmak, rüşvet almak ve vermekle' suçlanıyor.
CİHAN



Bu haber 1,486 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    7,604 µs