En Sıcak Konular

İsrail saldırısında yaralanan Güneş, memleketi Elazığ'da

8 Haziran 2010 08:18 tsi
İsrail'in Gazze'ye yardım götüren Mavi Marmara gemisine düzenlediği saldırıda yaralanan Muharrem Güneş, tedavi gördüğü Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden akşam saatlerinde taburcu edilerek memleketi Elazığ'a getirildi.

Anadolu Jet uçağıyla Elazığ'a getirilen Güneş'i, yakınları ve çok sayıda vatandaş karşıladı. Muharrem Güneş, uçaktan indikten sonra havaalanında bekleyen ambulansa bindirildi. Pist dışında bekleyen kalabalık, Güneş'i taşıyan ambulansın dışarıya çıkmasının ardından hep birlikte tekbirler getirdi. Muharrem Güneş'in eşi Zeynep Güneş, gazetecilere yaptığı açıklamada, saldırı olduktan sonra eşinden haber alamadığı için çok korktuğunu ve endişelendiğini söyledi.

Güneş, oluşturulan konvoy eşliğinde Mustafapaşa Mahallesi'ndeki evine götürüldü. Yaşadığı evin önünde kendisini karşılamaya gelenlere gemide olan olayları anlatan Muharrem Güneş, İsrail askerlerinin kendileriyle mücadele etmeye cesaret edemediğini kaydetti. Güneş, ''Aşağı inen askerlerin hiç bir tanesi, ellerinde silah olmalarına rağmen, bizim zayıf bedenlerimize rağmen bizimle birebir mücadele etmeye cesaret edemedi. Bir İsrail askerini bir kardeşimiz tutmuş köşeye çekmişti. Onu aşağıya atmak için uğraşıyordu. Ama İsrail askeri kafasını önüne eğmiş feryat ediyor, elleriyle demiri tutmuş, gemiyi tutmuş, bir insanla mücadele etmeye korkuyordu. Allah'a hamdolsun Rabbim bana da bunu nasip etti. İsrail askerlerinin kollarını ben kavradım ve benle kardeşim o İsrail askerini gemiden aşağı atmayı başardık'' diye konuştu.

 cihan



Bu haber 601 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,026 µs