En Sıcak Konular

Servet'e servet istediler

6 Haziran 2010 14:47 tsi
Şampiyonlar Ligi'nde ülkemizi temsil edecek olan Bursaspor'da transfer çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor. Yeşil-beyazlı takımın son gözdesi Napoli'de forma giyen 29 yaşındaki gol makinesi German Denis.

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın Bursaspor'a yapacağı Şampiyonlar Ligi takviyesi için çalışmalar sürüyor. İlk olarak Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Gökçek Vederson'u renklerine bağlayan yeşil-beyazlıların, Arjantinli futbolcu German Denis ile görüştüğü öğrenildi. Bu sezon Napoli forması ile 47 maçta 11 gol atan tecrübeli futbolcu için girişimlere başlayan Bursasporlu yöneticilerin önümüzdeki günlerde Napoli kulübüyle masaya oturacağı gelen bilgiler arasında. 29 yaşındaki Arjantinli golcü futbolcu, sergilediği süper performansın ardından birçok ünlü forvete sahip Arjantin Milli Takımı'nın 2010 Dünya Kupası Grup Elemeleri'nde oynadığı ilk iki maçta forma giymeyi başarmıştı.

SERVET İÇİN SERVET İSTEDİLER

Savunmayı güçlendirmek adına yaptığı çalışmalar arasına Galatasaray'ın tecrübeli defans oyuncusu Servet Çetin'i de dahil eden ve geçtiğimiz günlerde bu futbolcu ile İstanbul'da bir görüşme yapan Ertuğrul Sağlam milli futbolcudan olumlu yanıt alınca, yeşil-beyazlı yönetim harekete geçti. Galatasaray'a resmi teklifte bulunan Bursasporlu yöneticiler 4 milyon Euro bonservis bedeli ile karşılaşınca geri adım atmak zorunda kaldılar. Temasların henüz sonuçlanmadığını söyleyen yeşil-beyazlı yöneticilerin yanı sıra Ertuğrul Sağlam'ın da bu paralara yapılacak oyuncu transferine sıcak bakmadığı öğrenildi. Sağlam'ın, "Biz futbolda şampiyon olduk, transfer şampiyonu olmayız. Yok yere yaşlı oyuncuları alıp kadroyu şişirmeyiz" şeklindeki sözleri ise dikkat çekti.

hurriyet



Bu haber 600 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,810 µs