En Sıcak Konular

Öğrenci servisleri birbirine çarptı: 14 öğrenci yaralı

3 Haziran 2010 19:14 tsi
Burdur USO Anadolu Lisesi öğrencilerini taşıyan 2 okul servisi arka arkaya giderken birbirine çarptı, kazada 1'i ağır olmak üzere 14 öğrenci yaralandı.

Kaza saat 15.40 sıralarında Ali Kemal Erdem Bulvarı TEDAŞ Burdur İl Müdürlüğü önünde meydana geldi. USO Anadolu Lisesi öğrencileri taşıyan aynı okula ait 2 öğrenci servisi okuldan öğrencileri alarak yola çıktı. Ramazan Çevik yönetimindeki 15 C 0061 plakalı öğrenci servisi, TEDAŞ Burdur İl Müdürlüğü önünde yolcu indirmek için durdu. Arkadan gelen Bilal Çeliker yönetimindeki 15 C 0021 plakalı öğrenci servisi öndeki aracın durduğunu fark edemeyerek hızla çarptı.

Öndeki aracın arka kısmında bulunan Büşra Akbulut, araç içerisinde sıkıştı. Akbulut, 112 ve Burdur İtfaiye Müdürlüğü Arama Kurtarma ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkarıldı. Ayrıca çarpmanın etkisi ile her iki araçtaki 13 öğrenci yaralandı. Yaralı öğrenciler 112 ekipleri tarafından Burdur Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazada yaralanan öğrencilerin isimleri şu şekilde: Gamze Yağız (14), Gülfer Sağlam (14), Hatice Öner, Burak Gümüşay, Mustafa Bozdemir, Merve Yılmaz, Eda Kuşbabalı, Onur Morsallı, Cemile Ece Alptekin, Büşra Akbulut, Betül Özkum, Furkan Çelik ve Hilal Öztaş.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eşi Hayrunnisa Gül'ün '81 il 81 yıldız projesi' kapsamında Burdur'un yıldızı olan Songül Çoşkun da kazayı hafif yaralı olarak atlattı. Ağız bölgesinde kanama olan Coşkun, hastaneye gitmek istemedi. Ancak polis ekiplerinin ve öğretmenlerinin ısrarı üzerine İl Emniyet Müdürü Celal Aydoğan'ın talimatıyla bir polis otosuyla hastaneye götürüldü.

Her iki olayın şoförlerinin de gözaltına alındığı ve ifadelerine başvurulacağı öğrenildi.



Bu haber 752 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,996 µs