En Sıcak Konular

Üzerimize kurşun yağdırdılar

3 Haziran 2010 11:58 tsi
İsrail saldırısından yaralı kurtulan Ali Ekber Yaratılmış, İsrail askerlerinin üzerlerine kurşun yağdırdığını söyledi

İsrail saldırısından yaralı kurtulan Ali Ekber Yaratılmış, İsrail askerlerinin üzerlerine kurşun yağdırdığını söyledi. Yanında iki arkadaşının şehit düştüğünü belirten Yaratılmış, "Elimi enseme tuttum, avucum kan gölüne dönmüştü." diyerek dehşet dakikalarını anlattı.

Adli Tıp Kurumu'nda sağlık kontrolünden geçirilen ve daha önce ölenler arasında olduğu yönünde basında haberler çıkan Ali Ekber Yaratılmış, basın mensuplarının sorularını cevapladı. Yaratılmış, dehşet dakikalarını şöyle anlattı: "Bize her türlü silahla saldırdılar. Bu saldırılarda birkaç kardeşimiz şehit düştü, birçoğu da yaralandı. Geminin içine yaralı olarak girdiler. Biz de aşağıya indik. Baktılar ki biz aşağıdayız, aşağıya inmeden bizi yukarıdan taramaya başladılar. Hakiki ve plastik mermi sıktılar. Bu arada denizden de ateş ediliyordu. Hepimiz iki ateş arasında kaldık. Hemen yanımda iki arkadaşım Adana'dan Çetin ve İskenderun'dan Çengiz kardeşim şehit düştü. Yaralananları hemen kaptan köşküne götürmeye çalıştım. Sol elimle ensemi tuttum, avucum kan gölüne dönmüştü."

İsrail askerlerinin kendilerine kötü davrandığını belirten Yaratılmış, "Bizi önce gözetim alanlarına aldılar, daha sonra hapishaneye götürdüler. 'Gazze diye bir ülke yok, Gazze karasuları diye bir karasu yok. Bütün buralar bize aittir, siz buraya izinsiz girdiniz. Dolayısıyla bizim karasularımıza tecavüz ettiniz. Siz suçlusunuz. Ya bunları kabul eder 3 içinde ülkenize dönersiniz, aksi halde sonu hiç belli olmayan bir hukuki süreç başlayacak.' diye bizi tehdit ettiler." diye konuştu.

zaman



Bu haber 484 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,529 µs