En Sıcak Konular

Beşiktaş'ta şok iddia

2 Haziran 2010 18:34 tsi
Beşiktaş Futbol Şube Komitesi Üyesi Doğan Küçükemre, bugün teknik direktör Mustafa Denizli'nin görevini bıraktığını dair çıkan haberleri yalanladı.

Küçükemre, Akaretler'deki kulüp binasında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Denizli'nin, bugün sağlık kontrollerinden geçmek üzere İstanbul'a geldiğini daha sonra kulüp basın sorumlusu Mete Düren ile konuşarak, 'Yorgunum, sağlık durumum iyi değil. Bu şartlar altında çalışamam' dediğini söyledi.

Küçükemre, şunları söyledi: "Hocamız görevinin başındadır. Bizim şu anda başka bir teknik adamla görüşmemiz yoktur. Bir ya da iki gün daha bekleyeceğiz. Yönetim Kurulu olarak toplanıp, bu konuyla ilgili net bir karar vermeye çalışacağız. Bugüne kadar Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü olacağı iddia edilen Bernd Schuster ile de hiçbir şekilde görüşmemiz olmamıştır."

Yapılan bu açıklamalar sonrasında önümüzdeki günlerde başarılı teknik adamın isteği nedeniyle sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedileceği ve yerine Alman teknik adam Schuster'in getirileceği öğrenildi.

MUSTAFA DENİZLİ'NİN BEŞİKTAŞ KARNESİ

Alman Jupp Derwall'ın yanında 3 sene Galatasaray'da yardımcı antrenörlük yaptı. 1987 yılında Galatasaray teknik direktörü olmuş ve aynı yıl takımı lig şampiyonu yapmıştır. Aynı sezon milli takımlar teknik direktörü olarak atanmıştır. 1988-1989 sezonunda takımına Şampiyon Kulüpler Kupası'nda yarı final oynatmıştır. Ama yarı final maçında Steaua Bükreş takımına Romanya'da 4-0, İzmir'de 1-1'lik skorlarla elenmiştir.

1989-1990 sezonunda , Denizli, Almanya ikinci lig takımlarından Alemannia Aachen ile çalışmış. Bir sezon sonra Türkiye'ye geri dönmüş ve tekrar Galatasaray'ın başına geçmiştir. Takım 1990-1991 sezonunda Türkiye Kupası kazanmış ve 1991-92'de Kupa Galipleri Kupası'nda çeyrek final oynamıştır. 1994 ile 1996 yılları arasında Kocaelispor'u çalıştırmıştır. Fenerbahçe'yi 5 yıl aradan sonra 2000-2001 sezonunda lig şampiyonu yapan ilk ve tek Türk teknik direktördür. 2 sene sonra Vestel Manisaspor'a geçmiştir. 2004 yılında, Denizli İran'ın Pas takımını çalıştırmaya başlamıştır.

9 Ekim 2008 tarihinde Beşiktaş'ın teknik direktörlüğüne getirilmiştir. Beşiktaş'ta ki ilk kupası Türkiye Kupası olmuştur. 13 Mayıs 2009 tarihinde Beşiktaş-Fenerbahçe arasında oynanan maçta, Beşiktaş'ın Fenerbahçe'yi 4-2 yenmesiyle bu kupayı kazanmıştır. Aynı sezon Mustafa Denizli yönetimindeki Beşiktaş, Süper ligin 34. haftasında Denizlispor'u 2-1 yenerek 13. Şampiyonluğunu ilan etmiştir. Mustafa Denizli yönetimindeki Beşiktaş takımı 2009-2010 sezonunu 4. tamamladı.

BAŞARILARI

* Süper Lig 1987-88 (Galatasaray)
* Cumhurbaşkanlığı Kupası 1988 (Galatasaray)
* Şampiyon Kulüpler Kupası Yarı Final 1988-1989 (Galatasaray)
* Türkiye Kupası 1990-91 (Galatasaray)
* Kupa Galipleri Kupası Çeyrek Final 1991-1992 (Galatasaray)
* Cumhurbaşkanlığı Kupası 1991 (Galatasaray)
* Avrupa Futbol Şampiyonası 2000 Çeyrek Final ( A Milli Takım)
* Süper Lig 2000-01 (Fenerbahçe)
* Türkiye Kupası 2008-09 (Beşiktaş)
* Süper Lig 2008-09 (Beşiktaş)

hurriyet

 



Bu haber 537 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,184 µs