En Sıcak Konular

Ev telefonları güvenliği de sağlayacak

2 Haziran 2010 15:59 tsi
Türkiye'nin öncü iletişim şirketlerinden Türk Telekom, Tepe Güvenlik'le işbirliğine giderek sabit telefonu ve uyumlu alarm sistemi olan abonelerine güvenlik hizmeti verecek.

Ev Gibisi Yok adı altında sabit telefonlara değer katmayı hedefleyen firma, Ev ve Ofis Güvenlik Hizmeti'yle kullanıcılarını tehditlere karşı korumayı, tehlikelerden de kurtarmayı öngörüyor.

Soygunların yanı sıra duman ve gaz detektörleriyle müşterilerine üst seviyede güvenlik imkânı sunan Tepe Güvenlik'e ait alarmlar ev ve işyeri telefonlarını kullananların komutuyla faaliyete giriyor. Abonelerin tek bir butona basarak ilgililerle bağlantı kurmasına olanak tanıyor.

Yangın, ambulans ve panik düğmeleri ile Ev ve Ofis Güvenlik Hizmeti, hayata geçiriliyor. Ev ve işyeri telefonundan güvenlik şirketine gelen sinyaller uzman ve tecrübeli operatörlere iletiliyor. Sinyali gönderen kullanıcıyı arayan operatörler de gerekli durumlarda onay alıp irtibata geçtiği emniyet, itfaiye ya da sağlık birimini söz konusu adrese yönlendiriyor.
Türk Telekom müşterilerinin faydalanabilecekleri Ev ve Ofis Güvenlik Hizmeti'nden yararlanmak için Türk Telekom Bayileri ve ofislerine başvurmak, 444 1 444 numaralı hattı aramaları yeterli.
Ev ve işyerlerinde uyumlu alarm cihazı bulunan müşterilere Ev ve Ofis Güvenlik Hizmeti, 12 ay boyunca tüm vergiler dâhil ayda 9,90 TL'den sunulacak. Kablosuz Ev ve Ofis Güvenlik Paketi ile Kablolu Ev ve Ofis Güvenlik Paketi'nde uyumlu alarma cihazı olmayan müşteriler 24 ay boyunca tüm vergiler dâhil ayda sadece 29,90 TL ödeyerek hizmetten faydalanacak. Bu 24 ayın bitiminde DSC marka alarm sistemine sahip olacak. Sistemin taksitlerinin sonra ermesinin ardından Ev ve Ofis Güvenlik Hizmeti bedelini ödeyerek uygulamadan yararlanmaya devam edecek.

Türk Telekom Satış Başkanı Aydın Çamlıbel, Pazarlama- İletişim Başkanı Erem Demircan ile Tepe Güvenlik Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kurtdarcan basının karşısına geçti ve kampanyayla ilgili bilgi verdi.
Türk Telekom'un yeni hizmetler ve insan kaynaklarına yaptığı yatırımlarla müşterilerinin hayatını kolaylaştırmak istediğini kaydeden Aydın Çamlıbel, "Tepe Güvenlik'le önemli bir işbirliğine imza attık. Bugünkü hizmetimizle evde müşterilerimizin güvende olmasını sağlıyoruz. Müşterilerimizin kendilerini ve sevdiklerini korumalarını amaçlıyoruz. Bu yeni sistemle acil durumlarda yetkili kişi ve organlardan tek butona basarak yardım istemelerine zemin hazırlıyoruz." dedi.

Türk Telekom Pazarlama-İletişim Başkanı Erem Demircan ise "Kurum olarak bu projenin çok önemli olduğu kanısındayız. Her yeni ürün ve tarife çıkarırken müşteriye daha fazla nasıl değer yaratacağımızı düşünüyoruz. İlave ürün ve katma değerlerle bunu oluşturmaya çalışıyoruz. Güvenlik sistemiyle girdiğimiz bu pazarı de ciddi biçimde büyütmeyi hedefliyoruz. " açıklamasını yaptı.

Tepe Güvenlik Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kurtdarcan da sistemle Türk Telekom abonelerinin tek butonla güvenlik ihtiyacının karşılanacağını dile getirdi.

CİHAN



Bu haber 520 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,011 µs