En Sıcak Konular

FB'den görülmemiş transfer harekatı

2 Haziran 2010 13:33 tsi
Sarı-Lacivertli yönetim süper yıldızlara imza attırmak için geri sayıma geçti.

Hamit Altıntop

2 yıllık takip sona erdi

Emre Belözoğlu'nu yıllarca takip ettikten sonra Fenerbahçe'ye kazandıran Başkan Aziz Yıldırım, bir diğer hayali Hamit Altıntop'un işini de resmen bitiriyor. Daha önce Fanatik'e verdiği özel demeçte yeni adresi olarak Kadıköy'ü işaret eden Milli futbolcunun menaceri İstanbul'a geldi. Yapılan görüşmede Hamit'in alacağı para konusunda kesin anlaşma sağlanırken, menacerin kendisi için ekstradan 100 bin Euro talep etmesi ufak çaplı bir kriz yarattı. Hamit, Fener'den senelik net 4 milyon Euro kazanacak. Menacer Reza Fazeli ile aradaki sorunun çözülmesinin ardından hiç bir engel kalmayacak.

Milos Krasic

CSKA'ya 15.4 milyon Euro

Fenerbahçe'nin yabancı transferindeki 1 numarası Krasic'ten her gün müjdeli haberler geliyor. Aykut Kocaman'ın yıldız oyuncuyla senelik 3.7 milyon Euro karşılığında anlaşma sağlamasından sonra gözler kulübü CSKA Moskova'ya çevrilmişti.

Rus ekibiyle pazarlık yapan Başkan Aziz Yıldırım'ın 15.4 milyon Euro'ya el sıkıştığı öğrenildi.

Bu sezonun en pahalı transferi olması beklenen Krasic'in Dünya Kupası başlamadan önce Fenerbahçe'ye imza atacağı ifade ediliyor.

 

 


Dickson Choto

Lugano'ya dev partner

Yeni sezonda yola Bilica ile devam etmeyi düşünmeyen Sarı-Lacivertli kulüpte yabancı stoper arayışları da tam gaz sürüyor. Fenerbahçe'nin şimdi de Dickson Choto'ya kanca attığı bildirildi. Polonya'nın Legia Varşova takımında forma giyen 29 yaşındaki Zimbabve'li futbolcu, 1.92'lik boyu ve güçlü fiziğiyle dikkat çekiyor. 2003 yılından beri Polonya'da oynayan Choto'nun kulübüyle 3 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Bir süredir yakın takibe alınan Choto için resmi temasların başladığı öğrenildi.


Pektemek, İlhan ve Serdar

Fenerbahçe'nin Süper Lig cephesinde de transfer çalışmaları var. Galatasaray'ın uzun süredir almak istediği Mustafa Pektemek için devreye giren Fenerbahçe, yine aynı takımdan stoper İlhan Eker'e de talip oldu. Beşiktaş'ta büyük çıkış yaptıktan sonra hızla düşüşe geçen Serdar Kurtuluş da Kanarya'nın listesinde. Hem orta sahada hem de sağ bekte görev yapabilen Serdar, Gökhan Gönül'ün yedeği olarak düşünülüyor.



Bu haber 556 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,986 µs