En Sıcak Konular

Erdoğan 'Ölümlerden ölüm beğen' dedi

28 Mayıs 2010 23:17 tsi
TOKİ Başanı Erdoğan Bayraktar, Elazığ'daki deprem konutları için Başbakan Erdoğan'la arasında geçen diyalogu açıkladı.

Fırat Üniversitesi tarafından 'Yılın Bürokratı' seçilen TOKİ Başanı Erdoğan Bayraktar, Elazığ'da yapım devam eden deprem konutlarıyle ilgili Başbakan Erdoğan'ın "Ya bitirirsin ya da kendine ölümlerden ölüm beğen" şeklindeki ifadesini aktardı.

Fırat Üniversitesi Kariyer Araştırma Merkezi Müdürlüğü tarafından Fırat Üniversitesi öğrencilerine yaptırılan anket sonucu 'Yılın Bürokratı' ödülüne layık görülen TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, ödülünü almak için Elazığ'a geldi.

Fırat Üniversitesi Bahattin Ögel Konferans Salonu'nda düzenlenen törende Bayraktar, 'Yılın Bürokratı Ödülü'nü Vali Muammer Erol'un elinden aldı.

Burada yapılan programın ardından, 8 Mart tarihinde meydana gelen şiddetli deprem sonrasında TOKİ tarafından başlatılan Deprem Konutlarını incelemek isteyen Erdoğan Bayraktar, Vali Erol'la beraber önce Kovancılar ilçesinde yapımına devam edilen inşaat alanını gezdi. Daha sonra depremde en fazla hasarı gören Okçular Köyü'ne geçen Bayraktar, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, burada yapılan evlerin çok modern olacağını ifade etti. Başkan Bayraktar, şöyle dedi:

"Altında ahırı olan ikiz evler yapılıyor. İnsanlar burada hem şehir hem de köy hayatını yaşayacak. Burada yaklaşık bin 500 kişi yaşayacak. Onun için burada, ticaret merkezi, cami, okul yapılacak. insanlar burada yaşarken hem temiz havada yaşayacak hem de şehirde ne varsa burada da o olacak.''

Öte yandan, Erdoğan Bayraktar, Okçular'da yaşayan bir köylünün gelip, ''Başbakan, Okçular Köyü Türkiye'de örnek bir köy olacak demişti.' sözünü hatırlatması üzerine TOKİ Başkanı Bayraktar, ''Burası 'cillop' gibi bir yer olacak. Başbakan bana soruyor, 'ne yaptın' diye. Bana diyor ki 'ya yaparsın ya da kendine ölümlerden ölüm beğen.' Başbakan sizi çok seviyor.'' şeklinde konuştu.

cihan



Bu haber 839 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,110 µs