En Sıcak Konular

Fenerbahçe bombayı patlatıyor...

28 Mayıs 2010 09:45 tsi
Ali Yıldırım Çizme’de ve Milan’la pazarlık yapıyor.

İtalyanlar ‘20’, F.Bahçe ise 15 milyon Euro diyor. Anlaşma olur mu bilinmez ama yönetim, Sambacı’nın yıllık kazancı 6 milyon euro’yu da vermeye hazır.

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, kendi sahalarında oynadıkları son Trabzonspor maçında kaybedilen şampiyonluğun diyetini, öyle bir isimle ödemek istiyor ki, duyan kulağına inanmıyor: Ronaldinho. Başkanlığı süresinde Ortega, Anelka, Kezman, Van Hooijdonk, Appiah ve Roberto Carlos gibi isimleri İstanbul sınırlarına sokmayı başaran Aziz başkan, bu kez çok büyük oynuyor. Ama bu oyunu kazanma şansı yok değil!

Bu haberi okumaya başlayan herkesin kafasına ilk bu soru gelir: “Ronaldinho Türkiye’ye gelir mi?” Bunun cevabı Brezilyalı oyuncudan başkasında değil ama gelmesi için Milan’ın sağladığı tüm imkânları, F.Bahçe de Sambacı’nın önüne sürebilir.

Sponsoru Nike

30 yaşındaki oyuncu İtalyan ekibinden yılda net 6 milyon Euro alıyor.. 5 milyon Euro da Nike’den alan Roni’ye, sarı-lacivertliler de 6 milyon Euro verecek ve Nike’yle anlaşıp oyuncunun aynı ücreti Türkiye’de de alması sağlanacak.. Yıldız isim eğer daha büyük bir para isterse, fedakârlık da yapılacak. Tabii bunlar işin 2. kısmı.. Biz 1’e dönelim.

Aziz Başkan’ın kardeşi Ali Yıldırım, önceki gün İtalya’ya giderek Milanlılar’la masaya oturdu. İlk görüşmede İtalyanlar, 20 milyon Euro bonservisi uygun gördüler.

Ama Ali Yıldırım’ın teklifi 15 milyon Euro.. Daha yüksek bir rakam verir mi veya Milanlı yöneticiler ücreti aşağı çeker mi, şu an için bunu söylemek sadece fal açmak olur. Bakalım, gelecek günler bu transferin gerçekleşmesini sağlayacak mı?

Kariyerinde bir tek ‘Yok’ yok!

2010 Dünya Kupası’nda Brezilya kadrosuna çağrılmayan Ronaldinho’nun kariyeri başarılarla dolu. İşte Sambacı’nın başarıları ve ödülleri:

2 La Liga şampiyonluğu, 2 İspanya Süper Kupası, 1 Şampiyonlar Ligi, 1 Copa America, 1 Konfederasyon Kupası, 1 Dünya Kupası, 2 kez dünyada yılın futbolcusu, 2 kez Avrupa’da yılın oyuncusu, 1 kere en iyi forvet, 1 Konfederasyon Kupası en golcü oyuncu ödülü.

bugün

 




Bu haber 604 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,749 µs