En Sıcak Konular

Kılıçdaroğlu bu sözlere çok kızacak

27 Mayıs 2010 13:51 tsi
Kılıçdaroğlu bu sözlere çok kızacak Ünlü sanatçı Hülya Avşar, CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın yıprandığını ancak yerine getirilen Kemal Kılıçdaroğlu'nun da iktidar karşısında çok etkili olacağını düşünmediğini söyledi.

Ardahan'da adına yaptırılan Spor Okulu'nun açılışını yaptıktan sonra Kars'a gelen ünlü sanatçı yaşamdan siyasete birçok konuda gazetecilerin sorularını cevapladı.

Bugüne kadar doğduğu memlekete gelmediği için kendine çok kızdığını ifade eden Avşar, "Doğduğum memleketteyim, fakat kendime çok kızdım ki, bugüne kadar neden gelmemişim. Büyük bir kalabalık olarak geldik. Ekip halinde herkes bayılarak diyor yani her şeyiyle çok güzel. Ardahan'a gittim. Köyüme gittim. Hasköy'e yayla evlerine bayıldım. Yani gerçekten bir gün gelerek yayla evlerde kalmak isterim üstü yeşillik altı taş, yer yatağı o kadar insan özlüyor ki, şehir hayatı insanı tabi yorduğu için buralarda başka bir nefes aldık" dedi.

"İLK İŞİM KÖYÜME İÇME SUYU GETİRMEK OLACAK"

Sanatçı Hülya Avşar, köyünü ve insanlarını çok özlediğini, ama köyde içme suyunun olmadığına üzüldüğünü ifade etti. Avşar, "İstanbul'a dönüşte özellikle, Vali Bey yoktu. Başbakan ile seyahatte idi. Vali vekili vardı. fakat o kalabalıkta konuşma fırsatı bulamadık. Ama ilk işim mutlaka içme suyu olmayan Hasköy'e içme suyu girmesine sağlamak olacaktır. Bunu düşünüyorum ve o köye su gitmesi gerektiğine inanıyorum. Köyün suyunun olmaması beni üzdü" diye konuştu.

"KILIÇDAROĞLU'NUN GELMİŞ OLMASI MUTLAKA CHP'NİN OYUNU YÜKSELTECEKTİR"

Ünlü sanatçı Hülya Avşar, CHP Genel Başkanlığına Kemal Kılıçdaroğlu'nun gelmesinin hükümeti etkileyeceğine inanmadığını belirtti. Avşar, "Deniz Baykal yıpranmıştı. Onun da hizmetlerini bertaraf etmek doğru değil. Ama şimdi Kılıçdaroğlu'nun gelmiş olması mutlaka CHP'nin oyunu yükseltecektir diye düşünüyorum. Ama tabi zayıf yine şimdiki hükümete karşı ben zayıf buluyorum. Şu andaki durumu dolayısıyla her şeyin hayırlısı olsun. Ülke olarak yavaş yavaş da olsa kaplumbağa adımlarıyla bence iyiye gidiyoruz. Onun için iyiye gidiyor bana göre ben aslında geriye baktığınızda birçok krizden ve işsizlikten bahsediliyor. Onlar her dönemin sorunlarıydı geriye baktığımızda son derece başarılı şeyler görebiliyorum ben. Yani belki ufak ufak oluyor gözle görülmüyor ama şöyle geriye baktığımızda toplu halde güzel bir şeyler görüyorum. Dediğim gibi işsizliğin çaresi bu hükümet ile ilgili bir şey olduğunu düşünmüyorum. Mutlaka vardır etkisi ama her dönemin sorunuydu işsizlik" şeklinde konuştu.

"KILIÇDAROĞLU'NUN SÖZLERİ PEK İNANDIRICI GELMİYOR"

Sanatçı Hülya Avşar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun işsizliğe çare bulacağı yönündeki sözlerine inanmadığını vurguladı.
Ünlü sanatçı Hülya Avşar daha sonra şunları söyledi:
"CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu konuşuyor, işsizliğe son vereceğim diye. Pek inandırıcı gelmiyor. Dolayısıyla inandırıcı gelmediği için de bunu hükümete bağlamak doğru değil, Kılıçdaroğlu'nun Rahşan Hanım ile birlikteliğini sevgiyle karşılıyorum. Bir vatandaş olarak. Ama ne kadar doğru onu bilmiyorum. Çünkü geçmiş dönemde yapılan genel aftan tutun da ekmek ve benzin kuyrukları akla geliyor. Bazen algılama açısından ne kadar doğru bunu bilmiyorum. Ama destek olmaları birbirlerine güzel, ama bunun ne kadar artısı olur, çok fazla olacağını düşünmüyorum."
Hülya Avşar, Sadettin Saran ile birlikte turistik Ani Harabeleri'ni gezmek üzere Ani'ye hareket etti.



Bu haber 681 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,496 µs