En Sıcak Konular

Galatasaray taraftarı kalmasını istiyor

25 Mayıs 2010 15:34 tsi
Galatasaray taraftarı, sözleşmesi sona eren ve yeni sezonda takımda düşünülmeyen Avustralyalı futbolcu Harry Kewell'ın kalmasını istiyor.

Galatasaray'da ortaya koyduğu performansla efsaneleşen Gheorghe Hagi'den sonra en sevilen yabancı oyuncuların başında gelen Harry Kewell ile yeni sözleşme imzalanmasını isteyen binlerce taraftar, internet ortamında oluşturdukları blog ve forumlarla sarı-kırmızılı yönetime seslerini duyurmaya çalışıyor.

Sportmen kişiliği ve sempatik tavırlarıyla bütün futbolseverlerin beğenisi toplayan Avustralyalı futbolcunun devre arası transfer döneminde takımdan ayrılmasının gündeme gelmesinden sonra sarı-kırmızılı taraftarların, bir sosyal paylaşım ağında ''Stay With Us Harry Kewell (Bizimle kal Harry Kewell)'' ismi altında kurduğu grup, tekrar aktif hale geldi. Kewell'ın takımdan ayrılmasını istemeyen taraftarların sayısı 4 bine yaklaştı.

Bunun dışında farklı platformlarda çok sayıda blog ve grup açan sarı-kırmızılı taraftarlar, buralardaki yorumlarında ''Oz Büyücüsü'' lakaplı Kewell ile yeni sözleşme imzalanması gerektiğini ifade ediyorlar.

-KEWELL'IN GALATASARAY'DAKİ PERFORMANSI-

2008-2009 sezonunun başında İngiltere'nin Liverpool takımından transfer edilen Harry Kewell, Galatasaray'da görev aldığı iki sezonda toplam 65 resmi maçta forma giyip, 27 gol kaydetti.

Avustralyalı futbolcu, ilk sezonunda sarı-kırmızılı takımda 26 Turkcell Süper Lig, 9 Avrupa Ligi, 1 Türkiye Kupası ve 1'de TFF Süper Kupa maçında oynadı. Bu sezonda ligde 8, Avrupa Ligi'nde 4 gol kaydeden tecrübeli oyuncu, Kayserispor ile yaptıkları TFF Süper Kupa maçında da bir gol attı.

2009-2010 sezonuna iyi başlayan Kewell, ligin ilk yarısındaki ve Avrupa Lig'indeki etkili performansıyla takımına önemli katkı sağladı. Sezonun ilk yarısında forma giydiği 16 lig maçında 9 gol kaydeden Kewell, Avrupa Ligi'nde oynadığı 9 maçta ise 4 kez ağları havalandırdı. Türkiye Kupası karşılaşmalarında da 2 kez forma giyen Avustralyalı oyuncu, bu kulvarda da 1 gol buldu.

Devre arasında kasığından ameliyat geçiren Harry Kewell'ın iyileşme sürece beklenenden uzun sürdü. Avustralyalı futbolcu sezonun ikinci yarısında sadece ligin 32. haftasındaki İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında kısa bir süre görev aldı.



Bu haber 608 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,501 µs