En Sıcak Konular

CHP'ye Veli Küçük'ü sordu

25 Mayıs 2010 13:55 tsi
CHP'ye Veli Küçük'ü sordu "Ergenekon kapsamındaki isimlerin ve görüntülerin yansıtıldığı kongrede, niye Veli Küçük yoktu." diye sordu.

TV8’de yayınlanan Erkan Tan ile Başkent’ten programının konuğu olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Van Milletvekili Hüseyin Çelik; Kılıçdaroğlu’nun kurultayda konuşmasının ardından, kürsüden inerek kasket takmasını eleştirerek, CHP’ye yönelik;‘’Kasetle başladılar, kasketle bitirdiler. Gömlek 2010 model, kasket 1970’lerden kalma’’ diye konuştu

Çelik; ‘’CHP’de bir zihniyet problemi var.1950’li yıllarda hep kravatlı ve takım elbiseli olan CHP’lilerdi, Haso Ağa-Memo Ağa’yı küçümseyen yine CHP’lilerdi. Bu ağalar, demokrat partiye oy vererek CHP’yi sandığa gömmüşlerdi’’ dedi

Üfürürse Halk Üfürür!

Kılıçdaroğlu’nun genel başkan seçilmesiyle, %30-40 ‘lık oy söylemlerinde bulunan medya ve basına yönelik, ‘’%1 oy alan partiler bile gümbür, gümbür geliyoruz diyor. Suni rüzgarlar esiyor. Estirilen rüzgarlarla esen rüzgarlar farklı şeylerdir. Rüzgarı asıl estiren halktır.Ben de bir sipariş anket sonucunu AKP %60 diye açıklayabilirim,ama fazla üfürmek iyi değildir. Üfürürse halk üfürür. Beklentiler ne kadar yüksek olursa, hayal kırıklıkları da o kadar yüksek olur.’’ diyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı; ‘’CHP ne yaptı da bu oyu hak etmiş oldu. ‘’ açıklamasında bulundu.

Davetiye Gelmedi, Yine de Hayırlı Olsun!‘

‘Davetiye gelmedi, ama yine de hayırlı olsun.’’ diyen Hüseyin Çelik; CHP’ye ilişkin, Siyasi partilere bile davetiye göndermeyi ihmal ediyorlar. Bunlar bir kongreyi yapamadılar, ülkeyi nasıl yönetecekler.’’ sözlerini kaydetti.

Çelik, bazı gazetecilerin sandalyelerin üzerinde amigoluk yaptığını ve bu hareketlerin basın mensuplarına yakışmayacağını söyledi.

Matbaada Para Basıp, Halka Mı Dağıtalım!

Kurultayında 300 bin öğretmenin atanacağı sözünü veren CHP, 50 bin öğretmen açığı varken, 300 bin öğretmeni nasıl atayacak.Özel sektörler rasyoneldir, ihtiyaç fazlası eleman almazlar, geriye kalanları devlet dairelerine mi tıkalım. Biz şimdi, 100 bin öğretmen atarsak, şu anda çalışan öğretmenlerin ek ders karşılığı ücret almalarına engel oluruz. Matbaada para basıp, halka mı dağıtalım’’ diyen Çelik, daha önce bunu yapanların olduğunu ve neticede Türk lirasının bol sıfır kazandığını söyledi.

Siyasal Bitiren Herkes Kaymakam Mı Olmalı!

Türkiye’de işsizliğin sadece öğretmenlerle sınırlı olmadığını söyleyen Hüseyin Çelik, ‘’Siyasal mezunu olan herkesi kaymakam mı yapacağız. Ya da hukuk fakültesini bitiren herkesi de, hakim veya savcı mı yapacaksınız’’ diye konuştu.

Her meslek gurubundan beklemede kalanların olduğuna dikkati çeken, Van Milletvekili,’’Veterinerler, avukatlar ve mühendislerin de serbest piyasada iş bulabilme şansı var mı diyelim. Sonuçta herkesi düşünmek zorundayız.’’diyerek, iş bulman eleman tıkıştırarak değil, yatırım yaparak mümkün olabileceğini, AKP ‘nin yatırım yaparak işsizliğe çözüm bulmaya çalıştığını söyledi.

CHP’liler Sosyal Konutlarda Mı Oturuyor!

Kılıçdaroğlu’nun kurultayda hükümete yönelik, ‘’ Mağduru oynuyorlar ama havuzlu villada oturup, 7 yıldızlı otellerde tatil yapıyorlar sözüne karşılık olarak, ‘’ Biz mağduru oynamıyoruz, bizi mağdur eden bize karşı yapılan saldırılardır. Beysukent’teki villada kim oturuyor, CHP’lilerin çocukları özel okullarda okumuyorlar mı.Onlar bostan kulübelerinde mi oturuyorlar Sayın Baykal’ın evi Mamak’ta gecekondu mu.’’ diyen Çelik, Başbakanın bile oturduğu evin konu edilmesinin yakışıksız olduğunu ifade etti.

O Zaman Veli Küçüğü Niye Koymadılar!

Kurultayda Ergenekoncuların avukatlığını yaptığını söylediği Kılıçdaroğlu’nu eleştiren Çelik, ‘’ Ergenekon kapsamındaki isimlerin ve görüntülerin yansıtıldığı kongrede, niye Veli Küçük yoktu. Madem ki Ergenekon avukatlığını üstlendin, Veli Küçük de aynı davada yargılanmıyor mu, niye yer almıyor.’’ diye konuştu.



Bu haber 705 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,029 µs