En Sıcak Konular

Uğur Dündar'a 'CHP'ye katkı' teşekkürü

24 Mayıs 2010 13:53 tsi
Tunceli Bağımsız Milletvekili Kamer Genç, tarafsız ve dürüst gazeteciliğiyle övünen Uğur Dündar'ın gazetecilik anlayışına leke düşürecek bir itirafta bulundu. Star Ana Haber'e konuşan Genç bakın neler söyledi:

Kemal Kılıçdaroğlu’nun genel başkan seçilmesiyle birlikte CHP’den davet beklediğini açıklayan ve Kurultay salonuna adeta demir atan Tunceli Bağımsız Milletvekili Kamer Genç, Uğur Dündar zor duruma düşürecek bir itirafta bulundu.

“Yandaş” ve “Candaş” medya tartışmalarının CHP Kurultayı'yla ayyuka çıktığı şu günlerde, Kamer Genç’in ağzından çıkan sözler, seks kaseti ortaya çıkan Baykal'ın istifasının ardından CHP’deki değişim ve estirilen Kemal Kılıçdaroğlu rüzgarında kimlerin başrolde oynadığını da gözler önüne serdi.

"TARAFSIZ GAZETECİ"NİN KATKISINI ANLATTI

İki gün süren CHP Kurultayının yapıldığı salondan Star Ana Haber'e konuk olan Tunceli Bağımsız Milletvekili Kamer Genç, tarafsız habercilik yapmasıyla övünen ve her siyasi partiye eşit mesafe durduğunu sık sık dile getiren Uğur Dündar’ın, Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP Genel Başkanı seçilmesindeki katkısını anlattı. Genç, Uğur Dündar için “Genel başkan olmuşçasına sevinmesini tavsiye ederim kendisine." dedi.

"KATKISI BÜYÜK, GENEL BAŞKAN GİBİ SEVİNMELİ"

"Uğur Bey'i, Kemal Bey'in kamuoyuna tanıtılmasında ve genel başkan seçilmesinde çok büyük katkısı olduğundan dolayı kendisini tebrik ediyorum. Keşke bizim arkamızda da böyle bir süperstar olsaydı da bizi bir yerlere getirebilirdi yani.” diyen Kamer Genç’e stüdyodan gülerek cevap veren Uğur Dündar; “Estağfurullah. Ben sadece dürüst tarafsız yayın yaptım, Rahşan Hanım’ın yanındaki Emrehan Halıcı’dan bile bahsediyorum bakın.” şeklinde müdahale etmek istese de Kamer Genç bunu kabul etmedi.

Genç, Dündar'a “O kadar da tevazu göstermesin canım. Ben çok şeyin farkındayım. Kendisine genel başkan olmuşçasına sevinmesini tavsiye ediyorum” şeklinde cevap verdi.

UĞUR DÜNDAR'LA "CHP ANA HABER" OLDU

Star Ana Haber'in başına geçtiği günden beri hiç bir hafta sonu haber sunmayan ve koltuğunu Nazlı Öztarhan'a bırakan Uğur Dündar'ın CHP Kurultayı'nın gerçekleştiği cumartesi ve pazar günü ana haberin başına geçmesi ve 18:45- 19:52 saatleri arasındaki cumartesi günkü ana haberde CHP Kurultayı'ndan başka bir habere yer vermemesi dikkat çekti.

Saat 19:52'de "kısa bir ara" diyerek reklamlara giden Uğur Dündar bir daha da geri dönmedi. Alt bantta "Uğur Dündar'la Star Haber'e 6 dakika kaldı" diyerek geri sayan Star TV, reklam sonrası dizi yayınına başladı. Dündar, pazar günkü ana haber de 40 dakika boyunca kurultayla ilgli yayın yaptı.

EKŞİ VE TÜRENÇ AFİŞE OLMUŞTU

Öte yandan dün de Hürriyet gazetesi yazarları Oktay Ekşi ve Tufan Türenç'in Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kurultay salonuna girişi esnasında ayakkabılarını çıkartıp, oturdukları sandalyenin üzerine çıkarak alkışladığı ortaya çıkmıştı. Taraf Gazetesi yazarı Melih Altınok Kuru, CHP Kurultayı'nı takip eden Hürriyet gazetesi yazarları Tufanç Türenç ve Oktay Ekşi'nin Kılıçdaroğlu'nun Önder Sav'la birlikte kurultay salonuna girişi esnasında ayakkabılarını çıkararak, oturdukları sandalyenin üzerine çıkarak kendisini alkışladıklarını söylemişti.

Haber 7



Bu haber 639 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,555 µs