En Sıcak Konular

DSP: Kılıçdaroğlu önce CHP'yi toplasın

23 Mayıs 2010 14:53 tsi
DSP Genel Başkanı Masum Türker, CHP 33. Olağan Kurultayı'nda genel başkan adayı olan Kemal Kılıçdaroğlu'nun solu toparlayacağı yönündeki soruyu "Kılıçdaroğlu önce CHP'yi toplasın" dedi.

Eskişehir Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası'nın Eskişehir Kültür Merkezi'ndeki Genel Kurulu'na katılan ve gazetecilerin sorularını yanıtlayan Türker, eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın başına gelenlerden dolayı büyük üzüntü yaşadıklarını belirterek, geçmiş olsun dileklerini ilettiğini kaydetti.

CHP'nin 33. Olağan Kurultayı'nda genel başkan adayı olan Kemal Kılıçdaroğlu'na başarılar dileyen Türker, şöyle konuştu:

"Kılıçdaroğlu, inşallah CHP'yi toparlar. Bülent Ecevit'in partisi DSP'dir. Rahşan Hanım, DSP'den ayrılarak kendi partisini kurdu. Genel Başkan bulamayan Rahşan Hanım, partinin genel başkanı oldu. Rahşan Hanım, kendi partisindekileri CHP'ye çağırdı. Bizim partimizde Ecevitçiler DSP'de kaldı, Rahşancılar ayrıldı. Sayın Bülent Ecevit, Türkiye'nin DSP'ye ihtiyacı olduğunu ve DSP'nin sonsuza kadar yaşaması gerektiğini savunurdu."

Türker, "Kılıçdaroğlu'nun solu toparlayacağı değerlendirmelerini nasıl değerlendiriyorsunuz?"sorusu üzerine, "Kılıçdaroğlu, önce CHP'yi toparlasın" dedi.

Bir gazetecinin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in DSP'den CHP'ye geçeceği yönündeki söylentileri hatırlatması üzerine Türker, "Büyükerşen, DSP'nin Büyükşehir Belediye Başkanı'dır. Büyükerşen, Eskişehir'in ve partimizin vizyonuna büyük katkısı olan bir belediye başkanıdır. Büyükerşen, DSP'lidir. Başkasının sahip olduğu varlıklara göz dikenlere halk arasında ne denir, bunu herkes biliyor. Sayın Büyükerşen, DSP'nin en önemli varlıklarından birisidir. Bugün, Sayın Büyükerşen ile görüşeceğim" diye konuştu.

cnnturk



Bu haber 662 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,169 µs