En Sıcak Konular

Arda Turan yeni takımını açıkladı

22 Mayıs 2010 15:22 tsi
Bu sezon taraftarla arasına kara kedi giren, Sami Yen'deki Antalya maçında adeta veda eden Arda Turan, gelecek sezon Premier Lig'de top koşturacak.

Fanatik'in haberine göre kupasız geçen bir sezonun ardından transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray’da flaş gelişmeler yaşanıyor. Bir yandan takıma takviye için Avrupa’yı baştan sona tarayan Sarı-Kırmızılılar, diğer taraftan Arda Turan’ı uğurlamaya hazırlanıyor.

REDKNAPP, DEVLER LİGİ İÇİN İSTİYOR

İngiltere’de ligi 4. bitirerek tarihte ilk kez Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etme şansı yakalayan Tottenham, reddedilmeyecek bir teklifle Cimbom’un kapısını çalmıştı. Devler Ligi’nde başarı için yönetimden dev bir bütçe alan Tottenham Menaceri Harry Redknapp, uzun süredir takip ettiği Arda Turan için Galatasaray Yönetimi’ne son teklifini yaptı: “Dos Santos’u bonservisi ile verelim, üzerine 5 milyon Euro ödeyelim...” İlk etapta, bu sezon kaptanlığa getirdikleri Arda’dan vazgeçmek istemeyen Başkan Adnan Polat ve kurmayları, sezon içinde taraftar ile yaşadığı geriliminin ardından son kararı yıldız futbolcuya bıraktı.

İLK RÖPORTAJDA DA VEDA MESAJLARI

Galatasaray Dergisi’nin Şubat sayısında çıkan röportajında, “Hangi şeyler seni futbol hayatından götürür” sorusuna, “Psikolojik olarak her şeye hazırım. Hiçbir şeye üzülmem. Ama sadece bir gün Galatasaray taraftarı beni ıslıklarsa, o beni bitirir” yanıtını veren Arda Turan, önceki gün futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen ve oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’yla birlikte katıldığı programda da bu röportaja atıfta bulundu: “Maalesef, korktuğum başıma geldi...” Sami Yen’deki son maçta tavırları ve açıklamalarıyla adeta veda eden Arda’nın, artık ipleri tamamen kopardığı, hatta yakın çevresine yeni takımını da Tottenham olarak açıkladığı ifade ediliyor.



Bu haber 715 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,448 µs