En Sıcak Konular

Batman ve İstanbul kardeş şehir oldu

21 Mayıs 2010 18:24 tsi
TOBB bünyesinde genç girişimcileri desteklemek amacıyla kurulan Genç Girişimciler Kurulu'nda başlatılan uygulamada Batman ve İstanbul kardeş şehir oldu.

İstanbul'a davet edilen Batman Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Adnan Özdemir ve Yönetim Kurulu üyeleri, burada protokole imza attı.

Düzenlenen törene İstanbul Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ümit Kiler, İstanbul Sanayi Odası Başkanı Tanıl Küçük ve çok sayıda üye katıldı.

Batman Genç Girişimciler Kurulu'nun girişimleri sonucu İstanbul ile kardeş şehir olmak isteyen çok sayıda il arasından Batman seçildi ve İstanbul ile kardeş şehir oldu.

Batman Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Adnan Özdemir, önümüzdeki ay İstanbul Genç Girişimciler Kurulu üyeleri ve 50'ye yakın işadamını Batman'a davet ettiklerini ve Haziran ayında yapılacak ziyarette kendilerine Hasankeyf'i tanıtarak, Batman'ın yatırım potansiyelini anlatacaklarını söyledi. İstanbul'un önde gelen işadamlarının Batman'a gelmesinin önemli bir gelişme olduğuna vurgu yapan Özdemir, Batman'ın iyi anlatılması halinde bir çok yatırım sözü alınabileceğine işaret etti.

Törende bir konuşma yapan Özdemir, doğu ve batı arasındaki gelişmişlik farkının ortadan kaldırılması için Türkiye'deki işadamlarını bölgeye yatırım yapmaya davet ederek, bu şekilde kardeşlik ikliminin daha da geliştirilebileceğine dikkat çekti.

Konuşmasında, Hasankeyf'in turizm potansiyeli hakkında görüşlerini de aktaran Özdemir'e, tören sonunda kurul adına bir plaket sunuldu.



Bu haber 696 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,903 µs