En Sıcak Konular

Özyürek: Bir ilk olacak

21 Mayıs 2010 14:32 tsi
CHP sözcüsü Mustafa Özyürek, CHP 33. Genel Kurultay'ın yapılacağı Atatürk Kapalı Spor Salonu'nu gezerek, son çalışmaları yerinde izledi.

Deniz Baykal'sız ilk kez kurultay yapacaklarını belirten Özyürek, bu yönden durumun hüzünlü olduğunu, ancak tek adayla yeni bir döneme geçiş yapacaklarını söyledi. Kurultayın yapıldığı salonda Kemal Kılıçdaroğlu'nun posterinin bulunmaması dikkat çekti.

Özyürek, kurultayın yapılacağı salonda ekiplerin ciddi bir şekilde çalıştığını söyledi. Salonda bazı değişiklikler yaptıklarını belirten Özyürek, kurultayı izleyecek basın mensupları için de özel bir çalışma yaptıklarını kaydetti. Kurultay'a katılım oranının yüksek olmasını beklediklerini kaydeden Özyürek, "Dışarıya da çok büyük ekranlar koyduk. Dışarıda da kurultayın izlenmesini sağlayacağız." dedi.

İlk kez Baykal'ın katılmayacağı bir kurultayın yapılacağını söyleyen Özyürek şöyle devam etti: "O açıdan hüzünlü tarafı var ama yeni bir genel başkan adayı etrafında partililer birleştiği için; bir sorun yaşanmadan, tek adayla yeni bir döneme geçiş sağlayacağız. Tek aday var. Seçileceği anlaşılıyor"

Öte yandan kurultay salonunda Mustafa Kemal Atatürk ve CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın posteri bulunurken, yeni aday Kemal Kılıçdaroğlu'nun posterinin bulunmaması dikkat çekti. Salonda, ayrıca İsmet İnönü'nün resminin bulunduğu, "Bu ülkede namuslular, en az namussuzlar kadar cesur olmalıdırlar" yazılı pankart dikkat çeken pankartlar arasındaydı.

(CİHAN)



Bu haber 709 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,000 µs