En Sıcak Konular

Çatı katı operasyonu

21 Mayıs 2010 08:44 tsi
Çatı katı operasyonu İddiaya göre Genel Sekreter Önder Sav,Bir odada Baykal geri gelsin diye yemin etti, öbür odada Kılıçdaroğlu için kulis yaptı

Deniz Baykal'ın CHP Genel Başkanlığı'ndan istifa kararını açıklamasından sonra toplanan CHP MYK'sında en ateşli konuşma şimdi Baykal ile yollarını ayıran Genel Sekreter Önder Sav'dan geldi. MYK üyelerinden alınan bilgiye göre, Sav toplantıda Baykal'ı göklere çıkarırken, Baykal'ın dönüşüne kimsenin mani olamayacağını ifade etti.

NAMUS, ŞEREF ÜZERİNE YEMİN

Sav, Baykal'ın istifasından hemen sonra MYK üyelerine bundan sonra ne yapılması gerektiği konusunda bir konuşma yaptı. Sav, Baykal'ı istifaya götüren sürecin bir komplo olduğunu ve amacın CHP olduğunu belirttikten sonra, "Baykal'ı geri getirmek namus, haysiyet ve şeref borcumuzdur. Onurumuzu zedelediler. Baykal'ı yeniden başa getirmek zorundayız. Baykal'ı geri getireceğiz" dedi.

KEMAL'DEN BAŞKAN OLMAZ

Kılıçdaroğlu'nun adaylığına sürekli karşı çıkan Sav'ın, Kılıçdaroğlu'nda liderlik vasfı olmadığını söylediği belirtildi. Sav, Kılıçdaroğlu'nun yeni genel başkan olması yönündeki teklifleri, "Kemal'den Genel Başkan olmaz. Genel Başkanlık ciddi iştir. Bu iki dosya işine benzemez" diye reddetti.

10 BİN KİŞİ TOPLARIZ

Sav, MYK toplantısında Baykal'ın mutlak CHP'nin başına tekrar getirileceğini de açıkladı. Bunun için stratejiyi de MYK üyelerine açıklayan Sav, "Her yerdeki bilbordlara Baykal'ın afişlerini asalım. Kurultay'a karşı aday çıkmasın. Kurultay günü 10 bin kişi ile Baykal'ı tekrar geri getirelim. Getirerek tekrar Genel Başkan yapacağız" dedi.

Bir odada Baykal diğerinde Gandi için imza topladı

CHP Genel Sekreteri Önder Sav'ın MYK toplantısında ve Baykal ile yaptığı görüşmede ise şu anda destek verdiği Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili çok sert sözler söylediği ortaya çıktı. Sav, MYK üyeleri ile yaptığı görüşmede Baykal'ın yeniden gelmesi için tek tek il başkanları ile görüşerek onların imzasını toplayacağını belirtti. MYK üyeleri hafta sonunda il başkanlarının imzalarını toplayarak Baykal'a 'geri dön' çağrısını Sav'dan beklerken, Sav'ın bu süre içinde il başkanlarını Kılıçdaroğlu'nu desteklemesi için organize ettiği belirtildi.

Yeni Şafak



Bu haber 792 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,787 µs