En Sıcak Konular

Kemal arkamdan iş çevirdi!

20 Mayıs 2010 14:44 tsi
Kemal arkamdan iş çevirdi! CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal, “Ben geniş mutabakat istemiştim. Kılıçdaroğlu’nun adaylığı benden gizlendi. Saklayarak, kaçırarak bu iş yapıldı” dedi.

Deniz Baykal, “Parti yoluna devam ediyor CHP Genel Başkansız kalmaz” derken, Onursal Genel Başkanlık önerisiyle ilgili olarak ise “Kurucu Genel Başkan Atatürk iken bu öneri boş” şeklinde konuştu.

Deniz Baykal, "Ben zaten Kemal'i işaret edecektim. Yangından mal kaçırır gibi ne bu işler? Kafamda adaylık söz konusu değildi. Başından beri söyledim. Kemal de bana adayım demedi."

VEKİLLER BAYKAL'IN EVİNDE
Aralarında CHP Genel Başkan Yardımcısı Onur Öymen, Merkez Yönetim Kurulu üyesi (MYK) Savcı Sayan'ın da bulunduğu bir grup milletvekili, eski genel başkan Deniz Baykal'ı ziyaret etti. Milletvekilleri ayrı ayrı araçlarla, 16.00 sıralarında Baykal'ın Beysukent Angora Evleri'ndeki konutuna geldi.

Aralarında Genel Başkan Yardımcısı Onur Öymen, MYK üyesi Savcı Sayan, CHP İzmir Milletvekili Canan Arıtman, İstanbul Milletvekili İlhan Kesici, Adana Milletvekili Tacidar Seyhan'ın da bulunduğu milletvekilleri, yaklaşık 2 saat süren ziyaret ardından konuttan ayrıldı. Milletvekilleri konutun çıkışında, gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı.

"KEMAL'İ İL BEN SÖYLEDİM"
Deniz Baykal kendisini ziyarete gelen milletvekillerine içini döktü ve Önder Sav-Kemal Kılıçdaroğlu ikilisine kırgınlığını şu sözlerle dile getirdi:

"Kemal'in adını ilk ben söyledim. Ben yokum, genç  bir arkadaş bulun. Kemal'in adı geçiyor, bir bakın, kendisiyle bir görüşün dedim. Önder, 'Olur mu öyle şey, Kemal'den Genel Başkan mı olur?' dedi. Ama bir de baktık ki geceyarısı pazarlıkları ile hareket ediyorlar. Ne oluyor kardeşim, ne bu aceleniz? Ne yapıyorsunuz, derdiniz ne?"

"DOST BUNU YAPAR MI?"
Önder, 53 yıllık dostluk diyor. Bırak 53 yılı, gerçekten 1 yıl dost olan bir insanın yapacağı iş midir bu? Bunun acısını hep içinde yaşayacak. Biz seninle neleri paylaşmışız, senin nelerini kapattım. Seni korumak için neler yaptım. Hep sahiplendim.

"GELİP SÖYLESE"
Kemal'i siyasete soktum. Milletvekili, grup başkanvekili yaptım. Hep önünü açtım. Ne bunlar? Gelip Kemal'le konuştum tamam dese sorun yok. Zaten Kemal'i ona söylemişim.

Kemal gelse, Önder Bey'i ikna ettim dese itiraz mı edeceğim sanki? Ama benden gizli iş çevirdiler. Pazar gecesi pazarlık yaptılar. Hayat devam ediyor. Bu toz bulutu kalkacak. (HABERTÜRK)



Bu haber 664 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,314 µs