En Sıcak Konular

Trabzon'dan Galatasaray'a ret

20 Mayıs 2010 13:51 tsi
Gelecek sezon için kadrosuna güçlendirmek adına Vederson ve Glowacki'nin transferinde imza aşamasına gelen Trabzonspor, kendi futbolcularına gelen teklifleri geri çeviriyor.

Selçuk İnan için Galatasaray'a, "ret" cevabı veren bordo mavililer, Bursaspor'dan Ozan İpek ve Hacettepe'den Orhan Şam'ın transferinde de önemli aşama kaydetti.

GLOWACKİ TRABZON'A GELİYOR

Trabzonspor Yönetim Kurulu, transfer bütçesini oluşturduktan sonra çalışmalarını hızlandırdı. İlk olarak Fenerbahçe'yle sözleşmesi sona eren Gökçek Vederson'un transferini imza aşamasına getiren bordo mavililer, Polonya'nın Wisla Krakow takımında forma giyen Arkadiusz Glowacki'yi de Trabzon'a gelmeye ikna etti. 31 yaşında olan ve Polonya Milli Takımı'nda da forma giyen Glowacki için Song'u feda etmeye hazırlanan Trabzonspor, Polonyalı bir başka oyuncu Pawel Brozek'i de gündemine aldı.

SELÇUK İNAN İÇİN RED CEVABI

Bu arada Trabzonspor yönetimi, Selçuk İnan için nabız yoklayan ve resmi teklif için kapısını çalmaya hazırlanan Galatasaray kulübüne red cevabını verdi. Şu an için çok büyük rakamlar gelmediği taktirde hiçbir yerli futbolcusunu satmayı düşünmeyen Trabzonspor, yabancı futbolculardan ise Gabric ve Cale'ye gelecek teklifleri değerlendirecek. Yeni sezonda Colman, Alanzinho, Teofilo ve Yattara'yı yabancı futbolcu olarak kadrosunda tutacak olan bordo mavililerde sözleşmesi sona eren Sylva'yla yollar kesin olarak ayrıldı. Song'un durumu ise Glowacki'nin imzasının kesinleşmesinden sonra netlik kazanacak.

ORHAN ŞAM TRANSFER GÜNDEMİNDE

Öte yandan Bursaspor'dan Ozan İpek için de temaslarını sürdüren bordo mavililer, Hacettepe'den Orhan Şam'ın transferinde de önemli aşama kaydetti. Savunmanın sağında görev yapan Orhan için Beşiktaş'la çekişen Trabzonspor yönetimi, Şenol Güneş'in isteği doğrultusunda yeni sezon öncesi en az üçü yabancı olmak üzere toplam 7 transfer yapmayı planlıyor.

Hürriyet



Bu haber 726 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,803 µs