En Sıcak Konular

Kılıçdaroğlu'nun ikizi tekrar CHP'ye döndü

19 Mayıs 2010 12:18 tsi
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanlığı'na adaylığını açıklayan Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kocaeli'de yaşayan ikizi, bir süre önce CHP'den istifa edip geçtiği Demokrat Parti'den ayrılarak yeniden CHP saflarına katıldı. Kardeş Kılıçdaroğlu, CHP'ni

CHP Genel Başkanlığı için adaylığını açıklayan ve son günlerde herkes tarafından destek gören Kemal Kılıçdaroğlu'na bir destek de kendisinden yarım saat önce dünyaya gelen ikizi Adil Kılıçdaroğlu'ndan geldi.

Yaklaşık bir ay önce CHP saflarından istifa ederek Demokrat Parti'ye geçen ikiz kardeş Adil Kılıçdaroğlu, kardeşinin CHP Genel Başkanlığa adaylığını açıklamasının ardından yeniden CHP saflarına geçti. Kardeşinin Genel Başkan adayı olmasına çok sevinen Adil Kılıçdaroğlu, "Kardeşimin CHP genel başkan adayı olmasını canı gönülden kutluyorum. Ama şuna da inanıyorum. Hayatı boyunca görev aldığı kurumlarda başarılı oldu. Halkın sesine kulak vereceğine ve tabana da sahip çıkacağına inanıyorum ve iktidara geleceğine inanıyorum." dedi.

Daha önce CHP içerisinde bir huzursuzluk olduğu için ayrıldığını belirten Kılıçdaroğlu, "Ve yeniden partime geri döndüm." dedi. Kılıçdaroğlu kardeşine de şöyle seslendi: "Halkın sesine kulak vermesini istiyorum. İşçinin, köylünün, emeklinin koşulları belli. Bu insanların nasıl yaşadıkları ortada. CHP daha önce varoşlara gidemiyordu. Belirli kesimlerle irtibat kuruyordu. Ankara'da doğuya birçok il var. Bu illerden neden CHP milletvekili çıkaramıyor. Ben inanıyorum Kemal Bey, Doğu'dan ve Güneydoğu'dan da çok sayıda oy alacak."

Kemal Kılıçdaroğlu ile sık sık görüştüğünü dile getiren ikiz kardeşi Adil Kılıçdaroğlu, Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığı için kendisine haber vermediğini belirterek, "Adaylığını son ana kadar gizledi. Ben de televizyonlardan öğrendim aday olduğunu." dedi.

Kardeşinin düşünerek hareket ettiğini belirten Adil Kılıçdaroğlu, kardeşinin boş konuşmadığını ve bildiğini konuştuğunu aktardı. Kılıçdaroğlu, kardeşinin gelecekte bu ülkenin başbakanı olacağını sözlerine ekledi.


KARDEŞİMİ SIK SIK DÖVERDİM

Küçüklüğünde sık sık ikizi Kemal Kılıçdaroğlu ile tartıştığını ve kavga ettiğini de belirten Adil Kılıçdaroğlu, kendisinden daha güçlü olduğu için sürekli Kemal Kılıçdaroğlu'nun altta kaldığını ve dövdüğünü söyledi.

cihan



Bu haber 636 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,502 µs