En Sıcak Konular

Erdoğan: Artık kirli oyunları bozmaya başladık

16 Mayıs 2010 18:12 tsi
İzmir'in Menemen ilçesine çeşitli açılış törenlerine katılmak üzere gelen Erdoğan, Türkiye'nin artık çetelerin, mafyanın, hukuksuzluğun yön verdiği bir ülke olmaktan çıktığını, bunun yerine milletin çizdiği rotaya girdiğini belirtti.

Başbakan Erdoğan, "Menemen'den samimiyetle duyurmak istiyorum. Türkiye'de artık oynanan kirli oyunları bozma zamanı geldi, geçiyor ama iktidarımız bu oyunları bozuyor. Türkiye'nin kirli senaryolara tekrar sahip olmaması için büyük hassasiyet içindeyiz. Bunları artık benim milletim görmeyecek, yaşamayacak. İnşallah Türkiye artık çetelerin, mafyanın, hukuksuzluğun yön verdiği bir ülke olmaktan çıkıyor. Milletin istikametini, çizdiği rotayı milletin belirlediği demokratik bir ülke olma yolunda emin adımlarla ilerliyor." dedi.

Ülke insanına bugüne kadar çok ağır bedeller ödetildiğini aktaran Başbakan Erdoğan, "Çok ağır bedeller ödedik, acılar yaşadık. Ama bugün Türkiye tarihiyle yüzleşiyor. Geleceğini açıklık, şeffaflık üzerine bina ediyor. Bu milletin ulaşamayacağı hiçbir hedef yoktur, olamaz. 7,5 yıl önce olmaz gibi görüneni bugün gerçeğe dönüştürdük. Allah'ın izniyle çok daha fazlasını başaracağız. Türkiye üzerine oynanan kirli oyunlara karşı olmalıyız." diye konuştu.

Geçmişte Menemen'de yaşanan Kubilay olaylarına da atıfta bulunan Başbakan Erdoğan, "Rica ediyorum tahriklere, provokasyonlara karşı dikkatli olmanızı rica ediyorum. Türkiye'nin büyümesini, güçlenmesini arzu etmeyenlerin tuzaklarına karşı uyanık olmanızı rica ediyorum." diye sözlerini tamamladı.

cha



Bu haber 776 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,907 µs