En Sıcak Konular

Tuncay'ın yeni takımı belli oldu

14 Mayıs 2010 11:11 tsi
Stoke City'de kötü bir sezon yaşayan milli futbolcunun yeni adresi belli oldu.

Tuncay Şanlı yurt dışı ısrarını sürdürüyor! İngiltere Premier Lig'de son derece kötü bir sezon geçiren ve teknik direktörüyle sürekli problem yaşayan milli futbolcu Tuncay Şanlı'nın, Stoke City'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'ın da transfer gündeminde yer aldığı öne sürülen Tuncay Şanlı'nın menajeri Hakan Özlü, milli futbolcunun geleceğiyle ilgili Sabah'a açıklamalarda bulundu.

Hakan Özlü, "Tuncay Stoke City'de çok mutsuz, kötü bir sezon geçirdi bunu kimseden saklayacak değiliz" dedi ve "önümüzdeki sezon Tuncay'un Stoke City'de kalması zor görünüyor" diye konuştu.

Tuncay'ın Fenerbahçe'ye dönüp dönmeyeceği ile ilgili soruya Özlü, "Kesinlikle ama kesinlikle Türkiye'ye dönmeyecek, askerlik süresini doldurdu ama problem bu değil, Tuncay futbol hayatına yurt dışında devam etmek istiyor.

Stoke City'den ayrılabilir, Premier Lig'den başka takımlardan da teklif var, ama illa Premier Lig olacak diye bir şart da yok, İngiltere olmazsa Almanya'ya gidebilir, Tuncay'ın bir yere gideceği söz konusu ancak o yer kesinlikle Türkiye değil" dedi.

Tuncay'ın menajeri ayrıca, yıldız futbolcuya ne Fenerbahçe ne Galatasaray ne de Beşiktaş'tan bugüne kadar hiçbir teklif gelmediğini söyleyerek, "Tuncay'ın çevresi, arkadaşları, dostları, Fenerbahçe'ye yakın isimler ona sürekli Fenerbahçe'ye dönmesi konusunda ısrarda bulunuyor.

Fakat bize bugüne kadar Fenerbahçe yönetiminden herhangi bir teklif gelmedi. Hiçbir Fenerbahçeli yöneticiyle görüşmemiz olmadı" diye konuştu.

Bu arada Tuncay'ın, Stoke City'den ayrılarak İngiltere Championship'te şampiyon olarak Premier Lig'e yükselen West Bromwich Albion takımıyla anlaştığı iddia edildi.



Bu haber 616 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,987 µs