En Sıcak Konular

Vural: Dış mihrakların işi

13 Mayıs 2010 16:54 tsi
MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Deniz Baykal'ın kaset olayının dış mihrakların işi olduğunu belirterek, MHP olarak hükümetten bunun bir komplo olup olmadığını ortaya çıkarmasını istediklerini belirtti.

Ardahan'da MHP İl teşkilatı'nın Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlediği etkinliğe katılan Oktay Vural, Türkiye'de siyasetin birtakım dış mihraklar tarafından tanzim edilmeye çalışıldığını ileri sürdü. Vural, "Siyaset gizli mihraklar tarafından yönlendiriliyor. MHP olarak hükümeti göreve çağırıyoruz. Sayın Baykal bunun bir komplo olduğunu söylüyor. Bunun bir komplo olup olmadığını devletin ortaya çıkarması gerekir. Bunun arkasındaki bütün gerçekler açığa çıkarılmalıdır. Türkiye'nin birtakım dış mihrakların tanzim edilmesini MHP olarak endişe ile izliyoruz. Çünkü şu an çok kaotik bir ortam var. Son günlerde şehit sayısı arttı. Kurumlar arası çatışmalar var. Yargı siyasallaşıyor. Bunun kimseye hayrı yok. Türkiye istikrar arıyor. Devletin bu dış mihrakların işini bozup arkasındakileri bulması gerekir." dedi.

Referanduma götürülen anayasa paketi ilgili açıklamada bulunan Vural, bu projenin siyasi bir proje olduğunu, Cumhurbaşkanı'nın paketi onaylayarak bu siyasi projenin aktörü olduğunu gösterdiğini iddia etti.

Bundan sonra hedeflerinin referandumda halkın iradesiyle bu oyunu bozmak olduğunu anlatan Vural, "Sayın Cumhurbaşkanı'nı yadırgıyorum. Bizim irademizi göz ardı etmiştir. Yargının endişelerini göz ardı etmiştir. Sayın Cumhurbaşkanı Türkiye'nin Cumhurbaşkanı mı, yoksa sırça köşklerde birtakım makam post kavgaları içinde sıkışmış bir Cumhurbaşkanı mıdır? Böyle olup olmadığını bu şekilde ortaya koymuştur." diye konuştu.

CİHAN



Bu haber 647 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,424 µs