En Sıcak Konular

Göreve çağırırsak geri gelecektir!

10 Mayıs 2010 15:28 tsi
Göreve çağırırsak geri gelecektir! CHP'li Sevigen: Örgüt göreve çağırdığı zaman Baykal'ın gelmeme şansı yoktur

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Sevigen, parti örgütü ve Türkiye'nin göreve çağırdıkları zaman Deniz Baykal'ında görevden kaçma gibi, göreve gelmeme gibi bir şansının olmadığını söyledi. Sevigen, Baykal'ın görevini yaptığını, bundan sonra görevin ülke yaşayanlara ve örgütü düştüğünü ifade etti.

Sevigen, Deniz Baykal'ın genel başkanlıktan istifa etmesi sonrasında basın mensuplarının sorularını cevapladı. Sevigen, zalimlerin erkekçe yenemediklerini alçakça komplo kurarak yenmeye çalıştıklarını söyledi. Baykal'ın ülkeye ve partiye zarar gelmemesi için üzerine düşeni yaptığına işaret eden Sevigen, "Görevini bırakması onu sevenlerin, örgütün mücadele etmyeceği anlamına gelmesin. Örgüt bundan sonra daha güçlü ve daha birbirine sarılmış, daha kenetlenmiş şekilde Genel Başkan'a daha çok sahip çıkacağına inanıyorum." dedi.

Baykal'ın aldığı kararla ülkenin ve CHP'lilerin gözünde eskisinden çok daha değerli olduğunu ifade eden Sevigen, Baykal'ın görevini yaptığını, bundan sonra görevin ülkede yaşayanlara ve örgüte düştüğünü belirtti. Sevigen, "Örgüt ve Türkiye Deniz Baykal'ı göreve çağırdıkları zaman Deniz Baykal'ın da görevden kaçma gibi, göreve gelmeme gibi bir şansı yoktur." dedi.

Konuşmasında Fatih Sultan Mehmet ile babası 2. Murat arasındaki geçen konuşmadan örnek göstermek isteyen Sevigen, Deniz Baykal'ın görevi ne olursa olsun bu ülkeye daha uzun yıllar hizmet etmeye devam edeceğine işaret etti. Sevigen, "Kötülük yapanlar, zulüm edenlere, tuzak kuranlara buradan bir seslenmek istiyorum. Biz başımızı yastığa koyduğumuz zaman rahat uyuruz. Bundan sonra onlar başlarını yastığa koydukları zaman rahat uyuyamayacaklardır. Bunu böyle bilsinler. Mücadele bundan sonra başlayacaktır. Yapanın yanına kar kalmayacaktır. Hükümet üzerindeki kara lekeyi atmak istiyorsa çok acil olarak gerçekler ortaya çıkmalıdır. "diye konuştu.

CİHAN



Bu haber 723 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,546 µs