En Sıcak Konular

'Sav kendini ruh doktoruna göstersin'

9 Mayıs 2010 15:45 tsi
'Sav kendini ruh doktoruna göstersin' TÜRKİYE Değişim Harekmeti (TDH) lideri Mustafa Sarıgül, İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda gazetecilerin sorusu üzerine, “Sayın Önder Sav'ın ruh doktorlarına ve hekimlere kendini göstermesi lazım” dedi.

Adnan Menderes Havalimanı'na gelen TDH Lideri Mustafa Sarıgül'e, gazeteciler CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'a yönelik olduğu öne sürülen suikast girişiminden kendisinin sorumlu tutulduğunu hatırlatması üzerine görüşlerini anlattı. Sarıgül, çok üzgün olduğunu belirtirken şunları söyledi:

“Sayın Baykal ve arkadaşları büyük bir heyecan, sıkıntı içindeler. Bize bir şey yapacaklarını düşünüyordum ama ne zaman, güçlendiğimiz zaman. Güçlenmeye başladığımız andan itibaren. Sayın Önder Sav'ın acele ruh doktorları ve hekimlere kendini göstermesi lazım. Zaman geliyor peygamberimiz ile ilgili laflar ediyor, zaman geliyor masasının başında telefonunu açık unutarak başka şeyler söylüyor. Şimdi de bir senaryo yazdılar, o yolu oynamaya çalışıyorlar. Herkesten çok sayın Baykal'ın sağlığını koruması lazım. Allah Baykal'a sağlıklı uzun, mutlu ömür versin. Kendi içine düştükleri çukura bizi de TDH'yi de çekmeye çalışıyorlar. Bunların bulaştıklarını çamura TDH kesinlikle bulaşmayacaktır. Bu konuda yarın saat 11.00'de basın toplantısı yapacağım. Hukuk ve yargı önünde defalarca Baykal ve arkadaşlarıyla bu attıkları iftiralardan dolayı hesaplaştım ve yargıdan her zaman lehimize karar çıktı. İnanıyorum ki yüce yargı da yine aynı şekiyde tecelli edecektir. Ama sayın Baykal ve arkadaşlarının heyecanını anlıyorum, hak veriyorum. Allah sayın Baykal ve arkadaşlarının yardımcısı olsun. Ölüyü, diriyi bırakıyorlar, gözünü TDH'ye dikiyorlar. Anlıyorum çok da iyi anlıyorum. Korkunun ecele faydası yok. TDH halkın gücü ve teveccühü ile ‘Bismillah’ diyerek yolunda ilerliyor. Kendi çamurlarını, çok rica ediyorum başkalarına bulaştırmaya kalkmasınlar.”

Sarıgül bir başka gazetecinin bu iddialar üzerine ne tür tepkiler aldığı sorusu üzerine de “Bu olay tam deli saçması. Kendileri hedef değiştirlmeye çalışıyorlar. Düşünün ki vali bir açıklama yapıyor, isimsiz. Boş bir inşaattan bir adresle gönderilmiş bir olay ve de tamamen bir deli saçması. Aynı gün neden söylemediler ki neden beklediler” dedi.

Sarıgül daha sonra Zübeyde Hanım'ın Karşıyaka İlçesi'ndeki kabrine gitmek üzere havalimanından ayrıldı.

Hürriyet



Bu haber 617 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,821 µs