En Sıcak Konular

Daum'dan acı itiraf

5 Mayıs 2010 19:07 tsi
Fenerbahçe Teknik Direktörü Daum, maç sonrasında yaptığı açıklamalarda Trabzonspor'un daha iyi oynadığını ve kazanmayı hak ettiğini söyledi.

Daum maç sonrasında şunları söyledi: "Trabzonspor'u tebrik ediyoruz. Çok iyi oynadılar ve kazanmayı hak ettiler. Şanlıurfa halkına teşekkür ediyoruz. Misafirperverlikleri süperdi. Gerçekten çok teşekkürler.

Aslında ilk yarıda maçta değildik. İlk yarı 2-0 alehimeze bitebilirdi. 2. yarı için birkaç değişiklik yaptık ve maça iyi başladık. 1-1 duran toptan oldu. Bu kötü oldu. Ondan sonra maç açık geçti. Bizimde çok net pozisyonlarımız vardı. Maç 2-1 olduktan sonra istediğimiz gibi oynayamadık ve istediğimiz sonucu alamadık.

Herkes şu anda çok üzüntülü. Bizim için büyük bir hayal kırıklığı oldu. Bu maçtan sonra dinlenmemiz gerekir. Böyle maçlardan sonra takım daha güçlü oluyor. Takım hafta sonu için daha hazır olacak. Son haftalarda Emre çok yorucu maçlar oynadı. Kendisi de çok koşan biri. Emre bize başka zamanda lazım olacak. Bu nedenle oyundan aldım. Pazar günü bize lazım olacak."

ŞENOL GÜNEŞ: BİZİM İÇİN BÜYÜK BİR KUPA DEĞİL

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Türkiye Kupası zaferinden sonra açıklamalarda bulundu.

Yedikleri golde hatalı olduklarını söyleyen Güneş, "Türk futbolunun her zaman Trabzonspor'a ihtiyacı vardır" dedi.

İşte Şenol Güneş'in maç sonrasında yaptığı açıklamaları: "Yediğimiz gole rağmen 3-1 olması iyi oldu. Fenerbahçe'ye geçmiş olsun diliyorum. Oyucularımı tebrik ediyorum. Maç öncesinde iki takım taraftarları maça omuz omuza geldi. Demek ki böyle de oluyormuş. Bize geriye yönelik laflar söylendi ama biz maça geçmişi unutarak çıktık.

Bu kupaya ihtiyacımız vardı. Oyuncularımız tüm alın terlerinin hepsini sahaya döktüler. Bu kupa ligin olumsuzluğunu ortadan kaldırmaz ama bu olumsuzluğun nedeni kupaya karşı olan açlığımızdır. Biz yüzde yüzümüzü verince başarılı olan bir takımız. Bu bizim 8. kupamız. Benim Trabzonspor'da 2. kupam. Bizim için büyütülecek bir kupa değil ama bu kupanın alınması önemliydi. Türk futbolunun iyiliği için Trabzonspor'a ihtiyacı var. Trabzonspor taraftarı her şeyin en iyisini hak ediyor. Biz her zaman iyi şeyler yapmak zorundayız. Bizi her zaman desteklesinler. Sadece iyi günde değil kötü günde de yanımızda olsunlar.

hurriyet



Bu haber 672 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,557 µs