En Sıcak Konular

Kupa finali 3-1 sona erdi

5 Mayıs 2010 17:45 tsi
Trabzonspor ve Fenerbahçe, 48. Ziraat Türkiye Kupası final maçında Şanlıuefa GAP Arena Stadı'nda karşı karşıya geliyor.

Maç Sonrası  VE MAÇ SONA ERDİ.. FİNALDE 3-1 KAZANAN TRABZONSPOR TÜRKİYE KUPASINI 8. KEZ MÜZESİNE TAŞIDI..


93. Dakika Trabzonspor skoru 3-1 yaptı.. Sol kanattan Umut'un penaltı noktası gerisine doğru çıkardığı pası kontrol edeip rakibinden kurtulan Colman'ın vuruşunda Deivid'in ayağına da çarpan top sağ köşeden ağlara gitti..

93. Dakika  GOOOOOOOOL (Colman)


91. Dakika Trabzonspor'da kaleci Onur aut atışını geç kullandığı için Sarı Kart gördü.


91. Dakika Trabzonspor'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 25 numarayla Alanzinho, Giren oyuncu 23 numarayla Remzi Giray Kaçar


90. Dakika 4. Hakem Halis Özkahya maçın sonuna 3 dakika eklendiğini gösteren tabelayı kaldırdı.
89. Dakika Gökhan Ünal ceza sahası içinde topla buluştu, dönerek şut vurmak istedi ama savunma ayak koyarak topu uzaklaştırdı.


88. Dakika Fenerbahçe'de Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 77 numarayla Gökhan Gönül Giren oyuncu 39 numarayla Gökhan Ünal


87. Dakika Egemen, Alex'e yaptığı faul sonrası sarı kart gördü..


87. Dakika Trabzonspor'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 5 numarayla Engin Baytar, Giren oyuncu 6 numarayla Ceyhun Gülselam


86. Dakika Bilica ileriye doğru uzun oynadı, Guiza hareketlendi ama top kaleci Onur'da kaldı.


85. Dakika Trabzonspor'da Burak Yılmaz rakibine yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.


83. Dakika Trabzonspor'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 8 numarayla Selçuk İnan, Giren oyuncu 27 numarayla Sezer Badur


82. Dakika Deivid ceza sahası önünde topla buluştu dönerek altıpas içine pas vermek istedi ama savunma ayak koyarak topu uzaklaştırdı.


81. Dakika Fenerbahçe atağında Alex ceza sahası önünde topla buluştu çalımlarla içeriye girmek istedi ama savunma ayak koyarak topu uzaklaştırdı.


80. Dakika Trabzonspor Engin Baytar ile 2. golü buldu.


80. Dakika GOOOOOOOOL (Engin)


79. Dakika Fenerbahçe Alex'le gole çok yaklaştı. Gökhan Gönül sağ kanattan topla ilerledi ceza sahası içine yerden ortasını yaptı Alex gelişine sert vurdu ve top savunmaya çarparak uzaklaştı.


78. Dakika Sol kanattan Vederson'un yerden ortasını Güiza geriye bıraktı.. Mehmet'ten önce Engin araya girdi..


77. Dakika Özer sol kanattan arka direğe ortasını yaptı Song ve Guiza birlikte topa yükseldi ama hakem Cüneyt Çakır Guiza'nın rakibine faul yaptığına karar verdi.


76. Dakika Burak Yılmaz sağ çaprazdan kaleye sert vurdu ama top kaleci Volkan'da kaldı.


75. Dakika Fenerbahçe gole çok yaklaştı. Alex sağ kanattan korneri kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı Deivid penaltı noktası üzerinde bomboş pozisyonda vole vuruş yaptı ve top kaleci Onur'da kaldı.


74. Dakika Deivid ceza sahası içine arapasını verdi Özer topla buluştu içeriye girdi ama savunma son anda araya girerek topu kornere gönderdi.


73. Dakika Selçuk serbest vuruşu kulllandı, ceza sahası içine yerden ortaladı ve savunma topu uzaklaştırdı.


72. Dakika Trabzonspor ceza sahası önünde Umut'un düşürülmesi sonucunda serbest vuruş kazandı


71. Dakika Bilica rakibine yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.


69. Dakika Su molası sona erdi ve golden sonra duran maç santra vuruşuyla başladı.

.
68. Dakika Deivid De Souza (Girdi) - Emre Belözoğlu(Çıktı) (Fenerbahçe)


68. Dakika Maçta Hakem Cüneyt Çakır su molası verdi.. İki ekipte şu anda sıcak havada serinlemek için saha kenarında...


67. Dakika Trabzonspor sol çarprazda kazanılan serbest vuruşu Colman ile kullandı... Kale sahasına inen topa kalabalığın arasıda Umut kafayı dokundu... Meşin yuvarlak Volkan'ın solundan ağlarla buluştu... Finalde şimdi skor 1-1 oldu...


66. Dakika GOOOOOOOOL (Umut Bulut)


65. Dakika Trabzonspor beraberlik golü için yükleniyor... Sol kanattan çizgiye kadar inen Engin kale sahasına etkili bir top kesti.. Volkan'ı geçen topa arka direkte Vederson Burak'ın önünden kafayı vurup tehlikeli kornerle uzaklaştırdı... Colman soldan köşe atışını kullandı... Kale sahasında Song'un kafayı dokundu meşin yuvarlak auta çıktı.


64. Dakika Fenerbahçe atağında Emre savunmanın arkasına doğru pasını attı Guiza topla buluştu ama hakem Cüneyt Çakır Guiza için ofsayt kararı verdi.


63. Dakika Fenerbahçe'de Alex orta alandan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama top kaleci Onur'da kaldı.


61. Dakika Hızlı gelişen Fenerbahçe atağında Serkan, Vederson'u faul ile durdurunca sarı kartı gördü.


61. Dakika Trabzonspor beraberlik golüne Colman ile yaklaştı... Soldan gelişen atakta Colman çarprazdan ceza sahasına girmeden yerden yakın köşeye vurdu... Meşin yuvarlak Volkan'ın bakışları arasında direkte patladı... Seken topu savunma uzaklaştırdı


60. Dakika Trabzonspor atağında Burak Yılmaz sağ kanattan hızla ceza sahası içine girdi kaleye sert vurdu ama top üstten farklı şekilde auta çıktı.


59. Dakika Trabzonspor atağında Alanzinho çalımlarla sağ kanattan ceza sahası içine girdi ve savunmada Bilica araya girerek topu uzaklaştırdı.


58. Dakika Fenerbahçe atağında Emre topla beraber ceza sahası içine girmek istedi ama savunma ayak koyarak topu uzaklaştırdı.


57. Dakika Fenerbahçe atağında Guiza sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı Özer yükseldi ama hakem Cüneyt Çakır öncesinde Özer'in rakibine faul yaptığına karar verdi.


56. Dakika Dev finalde Fenerbahçe golü Alex ile buldu... Soldan gelişen atakta Güiaz taç çizgisi üzerinde kontrol ettiği topu ceza sahasına hareketlenen Alex'e kesti... Sambacı topu göğsüyle kontrol edip diziyle önüne alarak uzak köşeye harika bir plase bıraktı... Onur bu şık vuruş karşısında sadece izleyebildi... Top direğin dibinden ağlarla buluştu...


55. Dakika GOOOOOOOOL (Alex De Souza)


53. Dakika Trabzonspor atağında Selçuk ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top üstten farklı şekilde auta çıktı.


52. Dakika Fenerbahçe atağında Vederson sol kanattan topla ilerledi, ceza sahası içine orta yapmak istedi ama savunmada Serkan Balcı ayak koyarak topu taca gönderdi.


51. Dakika Trabzonspor atağında Alanzinho sağ kanattan topla ilerlemek istedi ama savunmaya gelen Emre ayak koyarak topu kazandı.


50. Dakika Mehmet Topuz sağ kanattan ceza sahası önüne geldi, Guiza'ya pasını verdi ama hakem Cüneyt Çakır öncesinde Guiza'nın ofsaytta olduğuna karar verdi.


49. Dakika Sakatlık nedeniyle bir süre duran oyun tekrar başladı..


48. Dakika Sol kanattan Selçuk'un ceza sahasına ortaladığı serbest vuruşta Volkan'dan seken topu savunma uzaklaştırdı.. Bu pozisyonda çarpışan Volkan ve Burak sakatlık yaşıyor.

.
47. Dakika Selçuk sol kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine kavisli bir orta yaptı ve kaleci Volkan çıkarak yumrukla topu uzaklaştırdı.


46. Dakika Ve ikinci yarıyı başlatan düdük çaldı...


Devre Arası Fenerbahçeli futbolcular ve hakemler de oyun alanında..


Devre Arası Trabzonsporlu futbolcular ikinci yarı için sahaya çıktı..


45. Dakika Kupa finalinde ilk yarı 0-0 eşitlikle sona erdi.


45. Dakika İlk yarı için normal süre tamamlandı... 2 dakika uzatma oynanacak.


45. Dakika Trabzonspor sol köşe noktasına yakın bir noktadan serbest vuruş kazandı.. Colman ortaladı... Egemen'in kafasından seken meşin yuvarlak yandan auta çıktı.


44. Dakika Fenerbahçe atağında Mehmet Topuz sağ çaprazdan kaleye sert vurdu ve top savunmaya çarparak kaleci Onur'da kaldı.


43. Dakika Trabzonspor atağında Alanzinho ceza sahası içine girer girmez kaleye sert vurdu ve top savunmada Bilica'ya çarparak kaleci Volkan'da kaldı.


41. Dakika Trabzonspor'da Colman savunmanın arkasına atılan topa hareketlendi ama hakem öncesinde ofsayt kararı verdi.


40. Dakika Karşılaşmada ilk yarı için son 5 dakikaya 0-0 eşitlikle girildi... Bordo-mavili ekip bu dakikaya kadar daha baskılı bir futbol ortaya koymasına rağmen golü bulamadı... Fenerbahçe ise daha kontrollü bir futbol sergiledi.


39. Dakika Mehmet Topuz'un pasında ceza sahası dışında topla buluşuan Özer kaleyi yokladı ancak top savunmadan döndü.


38. Dakika Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu, Alanzinho'ya yaptığı hareket sonrası sarı kartı gördü..
36. Dakika Trabzonspor'da Selçuk sağ kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama top doğrudan auta çıktı.


35. Dakika Fenerbahçe atağında Özer ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top savunmaya çarparak uzaklaştı.


34. Dakika Fenerbahçe atağında Gökhan Gönül sağ kanatta topla buluştu, ceza sahası içine ortasını yaptı ama Alex topa yetişemeyince savunma tehlikeyi uzaklaştırdı.


33. Dakika Fenerbahçe atağında Guiza sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.


32. Dakika Trabzonspor rakip kaleye yine etkili gitti... Sağ kanatta kazanılan serbest vuruşu Selçuk ceza sahasına iyi kesti... Kalabalığın arasında kafayı Burak vurdu... Meşin yuvarlak az farkla üstten auta çıktı.


31. Dakika Fenerbahçe atağında Mehmet Topuz sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.


30. Dakika Trabzonspor'da Alanzinho sağ kanattan korner kullandı, arka direğe ortasını yaptı ama top doğrudan taca çıktı.


29. Dakika Trabzonspor kaleyi karşıdan gören bir noktadan serbest vuruş kazandı... Fenerbahçe 5 kişilik bir baraj kurdu... Topun gerisinde Burak var... Bu fubolcu yaklaşık 27 metreden müthiş vurdu... Volkan köşeden harika uzanarak topu güçlükle kornere tokatladı..


28. Dakika Yaklaşık 2 dakikalık bir aradan sonra karşılaşma tekrar başladı... Fenerbahçe savunmasının sektirdiği topu kontrol eden Alanzinho ceza sahası dışından kaleye vurdu... Meşin yuvarlak Gökhan Gönül'den döndü...


26. Dakika GAP Arena'da sıcak bir havada oynanan maçta su molası verildi...


25. Dakika Trabzonspor atağında Burak Yılmaz ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ve top yandan auta çıktı.


24. Dakika Fenerbahçe rakip kaleye etkili gitti... Emre ceza sahasına çalımlarla girmek istedi... Ayağından açılan topa Özer altıpas üzerinde hareketlendi... Song kritik bir müdahale ile topu kornere çeldi.


23. Dakika Trabzonspor atağında Burak Yılmaz sağ çaprazdan kaleye sert vurdu ve top auta çıktı.
22. Dakika Fenerbahçe atağında Vederson sol kanattan ceza sahası içine kavisli bir orta yaptı ve savunmada Cale son anda araya girerek topu kafayla uzaklaştırdı.


20. Dakika Trabzonspor bu bölümlerde hayli etkili bir futbol ortaya koyuyor... Soldan gelişen atakta Alanzinho çizgide hareketlenen Cale'yi kaçırdı... Cale topu auta çıkmadan ön direğe çevirdi.. Umut ayak koymak istedi... Volkan son anda uzanıp topu rakibinin ayağının önünden çeldi.. Umut yerde kaldı hakem devam dedi... Fenerbahçe savunması boşta kalan meşin yuvarlağı uzaklaştırdı.


18. Dakika Trabzonspor Umut ile gole çok yaklaştı... Savunmanın arkasına bırakılan pasa hareketlenen Umut bir anda bomboş pozisyonda ceza sahasına girdi... Golcü isim karşı karşıya pozisyonde yerden sert vurdu... Volkan üzerine gelen topu güçlükle çıkarttı... Sekip boşta kalan meşin yuvarlağı yerden çabuk kalkan Volkan kapanarak kontrol etti.


16. Dakika Trabzonspor atağında Serkan Balcı sağ kanattan ceza sahası içine uzun oynadı ama top doğrudan kaleci Volkan'a geldi


15. Dakika Fenerbahçe atağında Özer savunmanın arkasına doğru arapasını attı ama savunmada Song araya girerek topu uzaklaştırdı


14. Dakika Trabzonspor atağında Umut ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ve kaleci Volkan iki hamlede topun sahibi oldu.


13. Dakika Fenerbahçe atağında Lugano savunmadan ileriye doğru uzun oynadı ama top kaleci Onur'da kaldı


12. Dakika Trabzonspor atağında Cale sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı


11. Dakika Fenerbahçe gole Güiza ile yaklaştı... Sağ kanattan hareketlenen Mehmet Topuz sıfıra inmeden kale sahasına ortasını yaptı... Güiza uygun durumda altıpas üzerinde ayak koyamadı... Sol tarafa açılan topu Trabzon savunması uzaklaştırdı.


9. Dakika Trabzonspor'un file bekçisi uzun bir degaj kullandı... Umut'un kafa ile sol kanada indirdiği topa Alanzinho hareketlenip ceza sahası dışından şut denedi... Bilica ayak koyup topu taça çeldi..


8. Dakika Fenerbahçe orta sahanın ortasından, sağ kanada yakın bir bölgeden serbest vuruş kazandı. Alex ceza sahasına ortasını yaptı... Egemen kafayı vurdu yükseklik kazanıp kale sahasına inen topu Onur çıkarak kontrol etti


7. Dakika Alanzinho'nun pasında Burak sağ kanattan topla buluştu. Burak ortasını yerden ceza sahasına doğru yaptı... Selçuk topu uzaklaştırdı.


5. Dakika Trabzonspor gole Umut Bulut ile çok yaklaştı... Ceza sahası önünde Colman ile ver-kaç yapan Umut savunmanın arkasında topla buluştu... Golcü isim karşı karşıya pozisyonda yerden köşeyi görmek istedi... Top Volkan'ın bakışları arasında direği sıyırıp auta çıktı.


4. Dakika Trabzonspor atak hazırlığındayken top kaybı yaptı... Vederson sol çizgiden süratle hareketlenip rakip kaleye sokuldu... Güiza'nın pas beklediği anda Vederson rakibinden sıyrılmak isterken ayağından açılan meşin yuvarlak auta çıktı.


3. Dakika Trabzonspor atağı sağ kanattan hızlı gelişti... Derin topa Burak hareketlendi... Vederson araya zamanında girerek topu kornere çeldi... Alanzinho köşe atışını kullandı... Kale sahasına inen topa Volkan çıkarak sahip oldu.


1. Dakika Fenerbahçe atağı ilk dakikada etkili gelişti... Alex'in pasıyla sol kanattan boş pozisyonda bindiren Vederson kale sahasına ortasını kesti... Arka direkte Güiza'yı geçen top köşeden taça kadar gitti.


1. Dakika Karşılaşmaya Trabzonspor başladı... İki ekibe de başarılar...

STAT: GAP Arena

HAKEMLER: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun

TRABZONSPOR: Onur, Serkan, Cale, Song, Egemen, Selçuk, Colman, Engin, Alanzinho, Burak, Umut TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Lugano, Bilica, Vederson, Selçuk, Emre, Mehmet Topuz, Alex, Özer, Güiza TEKNİK DİREKTÖR: Christoph Daum

 



Bu haber 829 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,689 µs