En Sıcak Konular

Ziraat Türkiye Kupası, yarın sahibini buluyor

4 Mayıs 2010 18:46 tsi
Ziraat Türkiye Kupası yarın oynanacak final maçının ardından sahibini bulacak. Trabzonspor ile Fenerbahçe arasındaki mücadele yarın saat 15.45'te Şanlıurfa GAP Arena Stadı'nda oynanacak.

Şanlıurfa GAP Arena'nın ev sahipliği yapacağı ilk final olacak bu müsabakanın açılış seremonisinde ve devre arasında Anadolu Ateşi ritim ve dans ekibi sahne alarak tribünleri dolduracak Trabzonsporlu ve Fenerbahçeli taraftarları coşturacak.

Seremonide, Şanlıurfaspor ve Şanlıurfa Belediyespor kulüplerinin altyapılarında eğitim gören yıldız adayları ile 50 Şanlıurfalı çocuk EUR0 2016 tişörtleri ile bayrak şov yapacak. Ayrıca 25 Şanlıurfa Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu öğrencisi sahaya, futbolcu ve hakemler ile el ele çıkacak. Maç öncesi İstiklal Marşı'nı da ünlü tenor Hakan Aysev seslendirecek.

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasındaki tarihin ilk Ziraat Kupası finalinde, 2200'ü emniyet mensubu ve 1000 özel güvenlik olmak üzere toplam 3 bin 200 güvenlik görevlisi hazır bulunacaağı bildirildi.

-KUPA ŞAMPİYONU 1.5 MİLYON DOLAR EKSTRA ÖDÜL KAZANACAK-

Eylül 2009'da başlayan ve toplam 71 takımın mücadele ettiği Ziraat Türkiye Kupası'nı müzesine götürmeyi başaran kulüp, finale kadar kazandığı başarı primlerinin yanı sıra kupayı kazanmasından dolayı da 1.5 milyon dolar ekstra prim alacak. Finalist diğer takım da 900 bin dolar ile ödüllendirilecek.

Kupanın iki finalisti Fenerbahçe ile Trabzonspor, bugüne dek 47 kez düzenlenen organizasyonda tam 12'şer kez final oynamayı başardı. Ancakbu iki takımın yolları bugüne dek finalde hiç kesişmedi.

(CİHAN)



Bu haber 565 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,764 µs