En Sıcak Konular

O görüntüler CHP'yi yaktı

3 Mayıs 2010 13:51 tsi
Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı, CHP milletvekili Ahmet Ersin ve Erol Tınastepe hakkında, Adalet Bakanlığı Ceza İşleri Genel Müdürlüğüne Sunulmak üzere fezleke hazırladı.

Sonsayfa’nın ortaya çıkardığı görüntüler CHP’yi yaktı. CHP’li iki vekil hakkında Ergenekon’a yardımdan fezleke hazırlandı.

Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı, CHP milletvekili Ahmet Ersin ve Erol Tınastepe hakkında, Adalet Bakanlığı Ceza İşleri Genel Müdürlüğüne Sunulmak üzere fezleke hazırladı.

“CHP milletvekili Ahmet Ersin’in Erzincan Eriza otel’de Erdal Erdoğan aracılığıyla CHP Erzincan milletvekili Erol Tınastepe ile birlikte Tanık Munzur ile özel olarak 10 dakika kadar görüştüğü ve görüşmenin yapıldığı yere yakın sütun kenarına bırakılan siyah bond çantanın görüşmenin bitmesi ve Ahmet Ersin’in ayrılmasından bir süre sonra görüşmeyi sağlayan Erdal Erdoğan tarafından alındığının Eriza Otel kamera kayıtlarından tespit edildiği” belirtilen fezlekede, Ersin ve Tınaztepe’nin gizli tanıklara 80 bin Tl verdikleri resmi kayıtlara geçiriliyor.

Fezlekede CHP’li vekillerin bugüne kadar gün yüzüne çıkmamış olan, Erzincan Ergenekon davasındaki müdahaleleri, gizli görüşmeleri ve para trafikleri yeralıyor. Savcılık detaylı bilgi ve belgeleri verdikten sonra iki CHP’li vekilin Ergenekon Terör Örgütüne yardım etmek suç delillerini bozmak ve adil yargılamayı etkilemeye teşebbüs, maddi menfaat karşılığı ifadeleri değiştirtmek suçlamalarıyla yargılanması istendi.

sonsayfa



Bu haber 673 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,391 µs