En Sıcak Konular

"Emine Erdoğan'ın Türk kadınını temsil edecek tarafı mı var?"

2 Mayıs 2010 15:07 tsi
Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Hüsamettin Cindoruk, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşine ağır eleştirilerde bulundu.

Partisinin Çankaya İlçesi 10. Olağan Kongresi'nde konuşan Cindoruk, geçtiğimiz günlerde beraberindeki heyetler Brüksel'de temaslarda bulunan Başbakan Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan için, "Türk Kadınını temsil edecek bir tarafı mı var?" ifadesini kullandı.

Emine Erdoğan için "Başmüzakereci mi oldu?" diye soran Cindoruk, suçun Emine Erdoğan'da değil onun peşine takılanlarda olduğunu iddia etti.

Şehit olan 4 askere Allah'tan rahmet dileyen ve ailelerine de başsağlığı mesajını ileten Cindoruk, "Terörle mücadelede terörün tarifini yapamadık. Ortada basit bir anarşi yok. Sevr Anlaşması ile Lozan Anlaşması'nın çatışması vardır. Olay, Sevr'i dayatma hadisesidir." diye konuştu.

"Terörle uzlaşılmaz, terörle mücadele edilir." diyen Cindoruk, Türk ordusunun operasyona her zaman hazır olduğunu ifade etti. Dış politikanın millileştirilmesi, Dışişleri Bakanı'nın da vatansever olması gerektiğini dile getiren Cindoruk, Türkiye'nin yeni bir dış politikaya muhtaç olduğunu savunarak, "Şimdiye kadar uygulanan dış politika doğru olsaydı analar ağlamaya devam etmezdi." şeklinde konuştu.

Anayasa değişiklik paketinin geri çekilmesini isteyen Cindoruk, "Paketteki hangi madde Türkiye'nin hangi gerçeğini değiştirebilecek? 5 kişilik yargıç kurulu 17'ye çıkarılınca bürokrasiden başka ne çoğalacak ? Paket kamu yararına değildir." ifadelerini kullandı.

cha



Bu haber 793 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,950 µs