En Sıcak Konular

Sivas Emniyeti'nde şok ölüm

2 Mayıs 2010 10:28 tsi
SİVAS Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürü 44 yaşındaki Muzaffer Çetin, banyoda şofbenden sızan gazdan zehirlenerek öldü.

Yarın yapılacak Emniyet Müdür Yardımcılığı sınavı için bugün Ankara'ya gitmeye hazırlanan Sivas Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürü Muzaffer Çetin, sabah Yenişehir Mahallesi’ndeki Ali Yüce Polis Karakolu üzerindeki lojmanında banyoya girdi. 20 yıllık polis olan evli ve 2 çocuk babası Muzaffer Çetin, eşi ve çocukları uyurken girdiği banyoda şohbenden sızan gazdan zehirlendi. Bu sırada salonda çalan cep telefonuna eşinin uzun süre yanıt vermemesi üzerine yatak odasından çıkan eşi Şule Çetin, su sesi gelen banyoya baktığında Muzaffer Çetin'i baygın halde buldu.

Şeli Çetin'in güvenlik birimlerini haber vermesi üzerine gelen sağlık ekibinin ambulansla Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne ulaştırdığı Muzaffer Çetin burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Çetin'in şofbenden sızan gazdan zehirlenerek öldüğü belirtildi.

Olayın duyulması üzerine Sivas Valisi Ali Kolat ve Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan hastaneye giderek bilgi aldı. Çetin için bugün öğlenden sonra Emniyet Müdürlüğü önünde tören düzenlenecek. Ardından cenazesi memleketi Yozgat’ın Sorgun İlçesi’ne gönderilecek.

Muzaffer Çetin, Sivas Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü görevine 2009 yılının temmuz ayında atanmıştı. Çetin’in Kübra ve Hümeyra adlı iki kızı bulunuyor.

hurriyet



Bu haber 609 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,830 µs