En Sıcak Konular

İstanbul Büyükşehir Belediye: 0 - Galatasaray: 1

1 Mayıs 2010 21:46 tsi


Stat: Atatürk Olimpiyat

Hakemler: Fırat Aydınus, Serkan Ok, Orkun Aktaş

İstanbul Büyükşehir Belediye: Hasagic, Rızvan Şahin, Marcus 3 (Dk. 17 Can Arat), Metin, Ekrem, Efe, Abdülkadir, Gökhan, İskender, Tevfik Köse, Ali Güzeldal

Galatasaray: Aykut, Sabri, Emre Güngör, Hakan Balta, Caner, Mehmet Topal, Elano 3 (Dk. 44 Ayhan), Keita, Arda, Joao, Baros

Gol: Dk. 23 Milan Baros (Galatasaray)

Sarı kartlar: Dk. 16 Emre (Galatasaray), Dk. 32 Metin Depe, Dk. 34 Efe (İstanbul Büyükşehir Belediye)

Turkcell Süper Lig'in 32. haftasında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan İstanbul Büyükşehir Belediye - Galatasaray maçının ilk yarısını konuk Galatasaray Milan Baros'un golüyle 1 - 0 önde tamamladı.

Şampiyonluk yarışına havlu atan ve Şampiyonlar Ligi umudunu büyük ölçüde kaybeden Galatasaray, bugüne kadar hiç yenilmediği İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a konuk oldu. Şampiyonlar Ligi ümidini son 2 haftaya taşımak için mutlak kazanması gereken sarı - kırmızılılar, galibiyet dışında lider Fenerbahçe ve ikinci sıradaki Bursaspor'un da puan kaybetmesini bekleyecek.

İstanbul Büyükşehir Belediye ise ligi bir üst sırada bitirmek ve son haftalardaki çıkışını sürdürmek için mücadele ediyor. İlk yarıda kontrollü bir oyun ortaya koyan evsahibi ekip 5. dakikada Elano'nun sağ köşeden pas olarak kullandığı kornerden gelen topu Sabri ceza sahası içine doldurdu, Arda'nın kafasında top üstten az farkla auta çıktı.

10. dakikada Arda'nın pasında Milan Baros ceza sahasında topla buluştu, kaleci Hasagic'in önünde topu takip ederken yerde kaldı. Hakem Fırat Aydınus devam derken Galatasaraylı oyuncular penaltı itirazında bulundu. Hakem Aydınus ise itiraza itibar etmedi.

17. dakikada İstanbul Büyükşehir Belediye'den Gökhan sağ köşeden korner atışını kullandı. Penaltı noktasının önünde Can Arat yükselip kafayı vurdu, ancak meşin yuvarlak uzak direğin yanından auta çıktı.

20. dakikada Ali Güzeldal'ın defansın arkasına attığı derin pasında Efe topla buluştu. Ceza sahası içine girdi, kaleye vurmak yerine içeriye çıkardığı topa Tevfik yetişemeyince takımını bir golden etti.

23. dakikada Galatasaray öne geçti. Bu dakikada sağ çaprazdan Sabri'nin pasında Milan Baros defansın arkasında topla buluştu, kaleciyle karşı karşıya kaldığı anda Hasagic'i de çalımlayarak boş kaleye topu gönderdi: 0 - 1.

Karşılaşmanın kalan bölümünde başka gol olmayınca ilk yarıyı Galatasaray Milan Baros'un golüyle 1 - 0 önde tamamladı.

(CİHAN)



Bu haber 604 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,465 µs