En Sıcak Konular

Halk otobüsü askeriyenin bahçesinden içeri girdi: 12 yaralı

1 Mayıs 2010 15:19 tsi
Ankara'nın Etimesgut ilçesinde özel halk otobüsü karşıdan gelen bir otomobille çarpıştı. Kontrolden çıkan otobüs, Etimesgut Zırhlı Birlikler Komutanlığı duvarına çarpıp, yan yattı. Kazada ilk belirlemelere göre 12 kişi yaralandı.

Kaza, saat 14.00 sıralarında Etimesgut Zırhlı Birlikler Komutanlığı önünde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Ankara'dan Sincan istikametine giden Ali Özden yönetimindeki 06 BS 6596 plakalı özel halk otobüsü, karşı yönden gelen ve sürücüsü henüz belirlenemeyen 06 RNT 27 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan otobüs, Zırhlı Birlikler Komutanlığı'nın bahçe duvarını devirip, yan yattı. Otomobilin motoru ise çarpmanın şiddetiyle araçtan savruldu.

Kazanın ardından büyük panik yaşayan yaralıların imdadına çevredeki vatandaşlar ve askerler yetişti. Vatandaşlar yan yatan otobüsteki kazazedeleri, otobüsün camlarını kırarak dışarı çıkardı. Vatandaşlar bir yandan da ambulans ve itfaiye ekiplerine bilgi verdi. Kaza yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Yaralılar daha sonra Ankara'daki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Kazanın ardından Zırhlı Birlikler yolu bir süre çift yönlü trafiğe kapatıldı.

Otobüsün otomobile çarptıktan sonra yan yattığını anlatan Vedat Irmak, "Gittiğimizde bazı yaralılar yerde yatıyordu. Bazıları ise otobüsün içindeydi. Otobüsün camını kırarak, yaralıları dışarı çıkardık." dedi.

Bazı vatandaşlar ise Zırhlı Birlikler yolunda sürekli trafik kazası yaşandığını ve yetkililerin bu soruna el atması gerektiğini söyledi.

(CİHAN)



Bu haber 663 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,875 µs