En Sıcak Konular

Çetin Doğan yarın teslim olacak

22 Nisan 2010 18:18 tsi
Çetin Doğan yarın teslim olacak ''Balyoz Planı'' iddiaları soruşturması kapsamında hakkında yakalama emri çıkarılan eski 1. Ordu Komutanı emekli Orgeneral Çetin Doğan'ın avukatı İsmail Tepecik, hastaneden taburcu olan müvekkilinin yarın adliyeye giderek teslim olacağını bildirdi.

Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesine gelen avukat Tepecik, çıkışta gazetecilerin soruları üzerine nöbetçi savcıyla konuşmak için geldiğini söyledi.

Gülhane Askeri Tıp Akademisi Haydarpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesinden taburcu olan Doğan'ın sağlık durumunun sorulması üzerine Tepecik, ''İyi değil'' yanıtını verdi.

Tepecik, suçsuz olduğuna inanan müvekkilinin savunmasını yapabilmek için ameliyat olmadığını belirterek, ''Paşam, değişik düşünmüş olsaydı ameliyat olurdu ve bugün de hastanede olurdu'' dedi.

Bir gazetecinin, ''Sağlık durumunun iyi olmadığını söylediniz. İyi değilken mi taburcu oldu?'' şeklindeki sorusu üzerine de Tepecik, ''Evet, biraz da öyle. Tansiyonu 18-19 sayın paşamın'' diye konuştu.

''Taburcu olmayı kendisi mi istedi?'' sorusuna da Tepecik, şu yanıtı verdi:

 ''Kendisi istemedi, hastane taburcu etti. Ameliyat olmayınca taburcu oldu. Hastane dışında uygulanması gereken tedavileri var. Çünkü bel fıtığının ameliyat dışında da tedavi imkanları bulunuyor. Ama tabi hakkında yakalama kararı olduğu için bu tedavi imkanlarından mahrum kaldı.''

 Avukat Tepecik, bir konunun yanlış anlaşılmasını istemediğini belirterek, ''Savcılık polise yakalama yazısını yazdı. Bunu uygulayacak olan polis, savcı değil. Bu yakalanma uygulanmazsa yarın saat 11.00'e kadar, biz yarın geleceğiz. Tamamen polisin inisiyatifinde'' diye konuştu.

aa



Bu haber 382 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,556 µs