En Sıcak Konular

Bakan'a 'geçmiş olsun' mesajı yağıyor

21 Nisan 2010 15:48 tsi
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'a, iki gün öncesinde Kayseri'de uğradığı yumruklu saldırı sonrasında iki bine yakın geçmiş olsun mesajı geldi.

Edinilen bilgiye göre, son 36 saatte Bakan Yıldız'a Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve bakanlar kurulu üyelerinin yanı sıra bazı eski bakanlar, sivil toplum kuruluşları, meslek örgütleri, çevre örgütleri, büyükelçilikler, belediye başkanları, valiler ve siyasi partilere kadar toplumun her kesiminden geçmiş olsun mesajları geliyor.

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel Yıldız'ı telefonundan arayıp geçmiş olsun dileklerini iletirken, CHP sözcüsü ve İstanbul Milletvekili Mustafa Özyürek de Enerji Bakanına, Genel Başkan Deniz Baykal'ın 'geçmiş olsun' mesajını iletti.

MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Yalçın Topçu, BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Cumhur Ersümer, Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, Diyanet İşleri Başkanı Ali Bardakoğlu, Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, TÜSİAD Başkanı Ümit Boyner, TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, Türkiye Gönüllü Eğitimciler Derneği Genel Başkanı İbrahim Erdoğan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, MÜSİAD Başkanı Ömer Cihat Vardan, İstanbul Ticaret Odası Başkanı Murat Yalçıntaş da geçmiş olsun dileklerini iletenler arasında yer alırken, eski futbolcu Hakan Şükür ile Bülent Uygun da Bakan Yıldız'ı hastanede ziyaret etti.

-ÇEVRECİ ÖRGÜTLERİN MESAJLARI-

Greenpeace Akdeniz Direktörü Dr. Uygar Özesmi de gönderdiği mesajda, 'başınıza gelen elim saldırının haberini üzülerek öğrendik. Her türlü şiddetin karşısında olan Greenpeace ailesi olarak, size en içten geçmiş olsun dileklerimizi sunuyor, barış dolu günler diliyoruz' dedi.

Doğa Savaşçıları Derneği Başkanı Zafer Murat Çetintaş da gönderdiği mesajda, 'Size karşı böyle bir saldırı düzenleyenleri kınıyor, geçmiş olsun diyoruz' dedi. İstanbul Çevre Konseyi'nden gelen geçmiş olsun mesajında da saldırı kınandı.

Son 36 saatte Yıldız'a yapılan saldırıyla ilgili 538 televizyon haberi, 264 tane de ulusal gazetede haber olarak yer aldığı, 50 civarında köşe yazarının da konuyla ilgili köşesinde değerlendirmede bulunduğu bildirildi.

-ATATÜRK HASTANESİNDE DİNLENİYOR-

Bu arada Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın halen Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde dinlendiği öğrenildi.

Bakan Yıldız'ın burnuna aldığı darbe ve ardından yapılan müdahaleler sonrasında yüzünün bir bölümünde morarmalar meydana geldiği ve gözlerinde de şişme olduğu ifade edildi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, iki gün önce, Şırnak'ta jandarmaya ait sivil minibüse yapılan silahlı saldırıda ağır yaralanan ve tedavi gördüğü Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde (GATA) şehit olan Jandarma Kıdemli Yüzbaşı Levent Çetinkaya'nın Kayseri'deki cenaze törenine katıldığı sırada, Şener Ş'nin yumruklu saldırısına uğramıştı.

AA



Bu haber 911 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,460 µs