En Sıcak Konular

Saldırı anında dersi varmış!

20 Nisan 2010 12:43 tsi
Kayseri'de dün Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'a yumruklu saldırıda bulunan Merkez Endüstri Meslek Lisesi beden eğitimi öğretmeni Şahin Ş'nin okuldaki odasında polis tarafından arama yapıldığı bildirildi.

Lise yöneticileri, Bakan Yıldız'a yumruklu saldırıda bulunan Şahin Ş'nin okuldaki odasında polis ekiplerince arama yapıldığını ancak herhangi bir bulgu veya belgeye el konulmadığını belirtti.

Okulda 4 beden eğitimi öğretmeninin görev yaptığını ifade eden yetkililer, ''Şahin Ş, diğer 3 öğretmene göre biraz farklı bir yapıya sahip. Dünkü olay sırasında Şahin Ş'nin derste olması gerekiyordu ancak okulun 70-80 metre yakınında bulunan şehitliğe gitmiş. Şehit cenazesi töreni, yoğun duyguların yaşandığı bir ortamdır. Şahin Ş, o anda hisleriyle hareket etmiştir'' dediler.

Öğrenciler ise Şahin Ş'nin böyle bir davranışta bulunacağını tahmin etmediklerini belirterek, ''Öğretmenimizin sakin bir yapısı vardı. Olayı duyduğumuzda şaşırdık. Kendisinin boks antrenmanlarına da katılıyoruz. Bizimle zaman zaman şakalaşırdı da. Yapılan saldırıyı onaylamıyoruz'' diye konuştular.

Öte yandan, okul çevresinde ve olayın yaşandığı Kartal Şehitliği içinde resmi ve sivil polis ekipleri önlem aldı.

Şahin Ş'nin Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin sürdüğü, işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Şırnak'ta jandarmaya ait sivil minibüse yapılan silahlı saldırıda ağır yaralanan ve tedavi gördüğü Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde (GATA) şehit olan Jandarma Kıdemli Yüzbaşı Levent Çetinkaya'nın Kayseri'deki cenaze törenine katılan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Şener Ş'nin yumruklu saldırısına uğramıştı.

ERDOĞAN'A HAKARET EDEN SİTELERİN MÜDAVİMİ

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'a yumruklu saldırıda bulunan beden eğitimi öğretmeni Şahin S.'nin hayatına ilişkin ilginç detaylar çıkıyor. Evli ve 2 çocuk babası olan öğretmenin, internet ortamında Başbakan Recep Tayip Erdoğan'a hakaret eden sitelerin müdavimi olduğu belirlendi.

Saldırganın görünüşte psikolojik sorunları varmış gibi davrandığına dikkat çeken meslektaşları ise normalde uyanık, ne yaptığını bilen bir kişiliğe sahip olduğunu ifade ediyor.

Öğretmen Şahin Ş.'nin kendisine ait Facebook sayfasında hayranı olduğu sayfaları şöyle sıralamış: Türk Milleti, Türk Bayrağı, Vatan ve Bayrak, Mehmetçik, Silahlar, Özel Harekat Hayranları, AKP'nin ilkleri ve sattıkları, Kara Kuvvetleri Komutanlığı, Türk'üm Ulan Varmı Dahası, Şehit Anaları İçin 500.000 Hayran, Jandarma Genel Komutanlığı, Kayseri Ülkü Ocakları, Alparslan Türkeş, Türkiye Ülkü Ocakları, Erdal Sarızeybek, Rauf Denktaş, Tayyip Erdoğan'dan nefret edenler, Yılmaz Özdil ve yazıları."

ajanslar



Bu haber 519 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,726 µs