En Sıcak Konular

O vali emekli oluyor

16 Nisan 2010 13:35 tsi
Ağrı Valisi Mehmet Çetin, emeklilik dilekçesini İçişleri Bakanlığı'na verdiğini bildirdi.

Çetin, geçen hafta dilekçesinin kabul edildiğini, 15 Nisan Ağrı'nın kurtuluş şenlikleri nedeniyle bu kararının gecikmeli verildiğini belirtti.

Vali Çetin, açıklamasında, küçük kızının rahatsızlığından dolayı Eskişehir'de tedavi görmesi ve eşinin de orada olması, büyük kızının da İzmir'de okuması nedeniyle ailesinin parçalanmasına gönlünün el vermemesi sebebiyle emekliliğe karar verdiğini ifade etti. Vali Çetin, şöyle dedi:

"Sevgili Ağrılı hemşehrilerimin 15 Nisan şenliklerinin, belediyemizin yaptığı bu büyük organizasyonun heba olmasına gönlüm razı olmadığı için hemen açıklamak istemedim. Çok üzüntülü iki tercih yapmak zorundaydım, bunlardan biri işim ve mesleğim olan Ağrı Valiliği, ikincisi ise ailem, eşimin ve küçük kızımın rahatsızlığından dolayı Eskişehir'de tedavi görmesi, eşimin orada olması ve büyük kızımın da izmir'de okuması nedeniyle ailemin parçalanmasına gönlümün el vermemesi beni bu karara itmiştir. Tek üzüntüm, Ağrı'da yaptığım projelerimin yarım kalmasıdır."
Vali Çetin, gittiği her yerde fahri bir Ağrılı olacağını, Ağrı'yı ve Ağrılıları ne kadar sevdiğini, 7'den 70'e onların gönlünde Vali Mehmet Çetin kalacağını, aldığı bu kararda hiçbir siyasi otoritenin, bürokrasinin baskısının olmadığını dile getirdi.

Vali Çetin, Ağrı milletvekilleri ve il encümenleri, siyasi teşkilatlarla tam uyum içinde çalıştığını, hepsiyle güzel diyaloglar kurduğunu, Ağrı'nın gelişmesinde ortak kararlar aldıklarını, onlarla çalışmakta onur duyduğunu, hükümetin, başta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın uyguladığı KÖYDES projelerini büyük başarıyla uyguladıklarını dile getirdi.

Vali Çetin, "Ağrı'da uygulanması gereken hayvancılık projesi, her okula çocuk parkı projesi, kültür merkezi yapımı, stadyum projesi bunların en başında olup, bunların hayata geçilmesinde son derece mutluyum, 2008 yılında Ankara İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği'nden Ağrı Valiliği'ne atanmam, yaklaşık iki yıllık süreçte verdiğim hizmetlerin yerine getirdiğime inanıyorum. Hakkım varsa helal ediyorum ve tüm Ağrılı hemşehrilerimin haklarını helal etmesini istiyorum." dedi.

cihan



Bu haber 540 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,046 µs