En Sıcak Konular

MHP'de Akaydın pişmanlığı

30 Mart 2010 14:47 tsi
Antalya MHP İl Başkanı Adnan Kaya, işçi borçlarının ödenmesi için Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Akaydın'a 25 milyon TL borçlanma yetkisi konusunda destek vermekten pişman olduklarını açıkladı.

Kaya, kredinin, işçi borçlarında kullanılması gerekirken Işıklar bölgesinde kaldırım taşı döşendiğini ifade etti.

MHP İl Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenleyen Adnan Kaya, Antalya'daki yerel belediyelerin bir yıllık çalışmalarını değerlendirdi. Kaya, yeni ilçe olan Döşemealtı ve Aksu Belediyesi'ne bir yıl daha süre tanınması gerektiğini, ancak diğer belediyelerin hiç bir şekilde Antalya'ya hizmet etmediğini belirti.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'yü de hizmet yapmamakla suçlayan Adnan Kaya, "Tütüncü, şovanist yapısıyla açılışlardan açılışlara, şölenlerden şölenlere giderek gazetede, medyada yer buluyor. Onun dışında da yaptığı bir icraat göremiyoruz." dedi.

Yeni ilçe olan Döşemealtı ve Aksu Belediyesi gibi belediyelerin çalışmaya gayret ettiğini belirten Kaya, bu belediyelere bir yıl daha süre vermek gerektiğini, henüz çok fazla hizmet yapabilmeleri için erken olduğunu söyledi.

AK Partili olmayan ve çok zor şartlarda hizmet üretmeye çalışan belediye başkanlarını kutladığını ifade eden Adnan Kaya, Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin borç bahanesi olduğunu belirtti. Kaya, şöyle devam etti:

"Borç bahanesinden dolayı da adam hiç bir şey yapmıyor. Onlara, belediyede çalışan işçilerin borcunun ödenmesi için 25 milyon liralık bir borçlanma yetkisi vermiştik. Bunu da belediye işçilerinin paralarını alma maksadıyla verdik. Fakat bugün bakıyoruz ki hoca işçilerin parasında kırpıntı diyeceğimiz 300-500'er milyonluk rakam ödemiş, diğer kalan borçlarını ödememiş diğer kalan parayı kalkmış Işıklar Caddesi'nde kaldırım yapıyor. O desteği verdiğimizden dolayı ben pişmanım."

CİHAN 



Bu haber 605 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,872 µs