En Sıcak Konular

Beşiktaşlı futbolcular kazan kaldırdı

23 Mart 2010 18:35 tsi
Beşiktaş'ın bugün sabah saatlerinde yaptığı antreman, birçok açıdan farklılıklar içerdi.

Siyah Beyazlı teknik heyet ve oyuncuların dün hayatını kaybeden Galatasaray'ın eski başkanı Özhan Canaydın anısına saygı duruşunda bulunması alkış alırken, Nihat, Sivok ve Ferrari'nin basına olan tepkisi dikkat çekti.

Antrenmandaki ilk tepki Nihat Kahveci'den geldi. Nihat, antrenman sırasında ayakkabılarını değiştirirken basın mensuplarının olduğu bölüme doğru yöneldi. Tecrübeli oyuncu, kendisiyle ilgili geçtiğimiz günlerde bir gazetede yeni satın aldığı otomobili hakkında çıkan habere tepki gösterdi. Nihat, aldığı otomobilin yüksek maliyetine vurgu yapılan habere atıfta bulunarak, şunları söyledi:

"Yeni aldığım otomobil geçtiğimiz günlerde bir gazatede tam sayfa yer aldı. Ben bu habere bir şey demiyorum, ancak haberin 'Bu sezon 1 gol attı ve 300 bin Euro'luk otomobil aldı' şeklinde ele alınması beni rahatsız etti. Ben 10 yıl İspanya'da futbol oynadım ve yeteri kadar para kazandım. Ben parayı ilk kez Beşiktaş'ta görmedim" dedi.

Sivok ise antrenman sonrasında eline aldığı iki top ile birlikte basın mensuplarının olduğu bölüme doğru geldi. Çek oyuncu Kasımpaşa maçından sonra kendisi için bazı yöneticilerin, "Adale sakatlığı yok, sadece karnı ağrıdığı için bir futbolcu oyundan mı çıkar? Böyle profesyonellik olmaz" gibi söylemlerinin haber yapılmasına tepki gösterdi. Sivok, kendisinin profesyonelliğini kimsenin eleştiremeyeceğini söylerken, şu ifadeleri kullandı:

"Ben bir süredir mide problemi yaşıyordum. Kasımpaşa maçına da rahatsız bir şekilde çıktım. İkinci yarıda da oyundan çıkmak zorunda kaldım. Ancak profesyonelliğimin, bu şekilde oyundan çıkmamın ardından eleştirilmesi beni çok üzdü. Bana kötü oynuyor, kademe hatası yapıyor veya formsuz diyebilirsiniz. Ancak profesyonelliğimi kimse eleştiremez. Herkes yazdıklarına biraz daha dikkat etsin."

Bu iki oyuncunun basına olan tepkilerinden sonra Ferrari de yaptığı bir basın toplantısı ile kendisi hakkında yapılan ve yalan olduğunu iddia ettiği haberlere açıklık getirdi.

Hürriyet



Bu haber 559 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,177 µs