En Sıcak Konular

Beşiktaş, tek golle 3 puana ulaştı

15 Mart 2010 22:27 tsi
Turkcell Süper Lig'de 25. haftanın kapanış maçında Denizlispor ile Beşiktaş, Denizli Atatürk Stadı'nda karşılaşıyor. Maçın ilk yarısında Beşiktaş, 41. dakikada Holosko'nun attığı golle 1-0 öne geçti. Bu skor, maçın sonucunu da belirledi.

Turkcell Süper Lig'de 25. haftanın son maçında karşı karşıya gelen Denizlispor - Beşiktaş mücadelesinde ilk yarı Holosko'nun attığı golle konuk Beşiktaş'ın 1 - 0 üstünlüğünde tamamlandı.

Karşılaşma başlangıcında Beşiktaş takımı sahaya "Türk Böbrek Vakfı organ bağışı ile hayat kurtarır.", Denizlispor takımı ise "Böbreklerinizi koruyun" dövizleriyle çıktılar.

4. dakikada Denizlispor'da Ahmet Cebe'nin ceza alanı dışından sert vuruşunu kaleci Rüştü kornere çeldi.

5. dakikada gelişen Denizlispor atağında Ahmet Cebe sağ çaprazdan kaleye sert vurdu ve top uzak kale direği yanından az farkla auta çıktı.

6. dakikada Roberts sol çaprazdan ceza sahasına girerek vuruşunu yaptığı top defanstan döndü. Dönen topa Youla vurdu ancak top Rüştü'de kaldı.

13. dakikada Beşiktaş Bobo ile gole çok yaklaştı. Tello sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı Fink kafayla Holosko'ya pasını verdi, Holosko'da altıpas önünde kafayla Bobo'ya indirdi. Bobo penaltı noktası üzerinde bekletmeden kaleye sert vurdu ama top savunmaya çarparak kaleci Özden'in bakışları arasında direğin dibinden kornere çıktı.

28. dakikada Sivok'un yaptığı faulü yaklaşık 25 metre mesafeden Çağlar kullandı. Sert şutunda barajı geçen top yerden de sekmesine rağmen Rüştü'nün kucağında kaldı.

33. dakikada gelişen Denizlispor atağında Ahmet Solakel'in pasında Braga topu bekletmeden Youla'ya aktırdı, bu oyuncu da ceza yayı önünde kontrol ettiği meşin yuvarlağa sert ve düzgün vurdu. Ancak kaleci Rüştü sağına giden topa parmaklarının ucuyla dokundu ve yan direğe de çarpan meşin yuvarlak kornere çıktı.

36. dakikada Youla'ya yapılan faulde atışı Çağlar kullandı. Tello'nun kafasından seken ve Ferrari'ye de çarpan meşin yuvarlak yan direğin dibinden kornere çıktı.

41. dakikada Beşiktaş öne geçti. Bu dakikada sağ köşeden Tello'nun kullandığı kornerde altıpas içinde oluşan karambolde topu önünde bulan Holosko kalabalık defansın arasında Çağlar'a rağmen dokunarak ağlara gönderdi: 0 - 1.

45+1. dakikada Denizlispor yakaladığı önemli fırsatta Angelov ile gole yaklaşmasına rağmen yaptığı kafa vuruşunda meşin yuvarlak üstten az farkla auta çıktı.

İlk yarı da Holosko'nun attığı golle 1 - 0 Beşiktaş'ın üstünlüğünde sona erdi.

Turkcell Süper Lig'de 25. haftanın son maçında karşı karşıya gelen Denizlispor - Beşiktaş mücadelesinde konuk ekip Beşiktaş Holosko'nun golüyle sahadan 1 - 0 galip ayrıldı.

57. dakikada Beşiktaş defansının uzaklaştırmak istediği topu kontrol eden Braga'nın geriye çıkardığı pasta Koffi meşin yuvarlağın gelişine sert vurdu, ancak top üstten auta çıktı.

69. dakikada Denizlispor gole çok yaklaştı. Berberovic sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, kaleci Rüştü topa çıktı savunmada İbrahim Kaş kaleci Rüştü'yü görmedi göğsüyle kaleye doğru topu geri pas olarak verdi ve kaleci Rüştü son anda farkederek topu çizgi önünde yakaladı.

73. dakikada gelişen Beşiktaş atağında Fink, ceza sahası dışında topla buluştu bekletmeden sert vurdu, ancak meşin yuvarlak kaleci Özden'in kontrolünde direğin dibinden auta çıktı.

77. dakikada kazanılan köşe vuruşunu sağ köşeden Okan Koç kullandı, ceza sahası içinde Koffi yükselip kafayı vurdu, defansta Ferrari'ye de çarpan top üstten az farkla kornere çıktı.

83. dakikada Ferrari'nin yaptığı faulde atışı Çağlar kullandı, sert şutunda top defanstan döndü. Çağlar tekrar kendine gelen topu kontrol etti, uzak mesafe olmasına rağmen sert ve düzgün vurdu, ancak meşin yuvarlak bu kez de yandan az farkla auta çıktı.

Karşılaşmanın kalan bölümünde başka gol olmayınca Beşiktaş Holosko'nun golüyle sahadan 1 - 0 galip ayrılarak puanını 51'e çıkardı ve 3. sıraya yükseldi.

(CİHAN)



Bu haber 656 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,220 µs