hareketli saatler... | " /> hareketli saatler... | "/>

En Sıcak Konular

Ankara'da hareketli saatler...

10 Mart 2010 20:31 tsi
Ankara'da hareketli saatler...
Ankara’da akşam saatlerinden bu yana hareketli saatler yaşanıyor… Ankara Terörle Mücadele Şubesi ekipleri Gölbaşı’nda durdurulan sivil plakalı bir kamyonda çok sayıda silah ve bomba bulundu…

Ancak sivil plakalı özel bir şahsa ait kamyonun TSK tarafından görevlendirildiği, kamyonun içinden askeri personelin çıktığı ve ellerinde görev kağıdının bulunduğu belirlendi… TRT-2 ise kamyondan 900 el bombasının seri numaralarının kazınmış olduğu bilgisini verdi…

Ankara Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Terörle Mücadele ekipleri bugün telefonla gelen bir ihbar üzerine operasyon için düğmeye bastı.

Ekipler, 06 BJ 9915 plakalı beyaz, üzeri mavi brandayla kaplı kamyonu Etimesgut civarında durdurdu. Yapılan aramalarda çok sayıda silah ve patlayıcı madde ele geçirildi. Ancak kamyonda bulunanlar, bu mühimmatın TSK'ya ait olduğunu askeri birliğe teslim edileceğini belirterek, ellerindeki görev kağıdını gösterdi.

Bunun üzerine Terörle Mücadele ekipleri, olayı Cumhuriyet savcısına bildirdi. Savcının talimatı üzerine kamyon incelenmek üzere polis korteji eşliğinde Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi.

Kamyonun TSK'nın mühimmat sevkiyatını gerçekleştirdiği ve Muğla'dan Ankara Gölbaşı'ndaki Özel Kuvvetler Komutanlığı'na gittiği belirlendi.

ANKARA'YA 12 KAMYONLA MÜHİMMAT SEVKİYATI

Askeri yetkililer, silah ve mühimmat sevkiyatının kiralanan sivil plakalı araçlarca gerçekleştirildiğini belirterek, bugün Ankara'ya benzer şekilde 12 ayrı sivil plakalı kamyonla silah ve mühimmat sevkiyatının yapıldığını  kaydetti.

Söz konusu uygulamanın rutin olduğunu belirten yetkililer, sivil plakalı kamyonların herhangi bir risk teşkil etmemesi için tercih edildiğini bildirdi.

hurriyet - aa



Bu haber 894 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,491 µs